Yalnız GFS ayın 17 18 ine kar verdi Eskişehire
MGM de veriyor bakalım nasıp bizede düşer herhal bu kadar soğuk arasında biseyler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYalnız GFS ayın 17 18 ine kar verdi Eskişehire
MGM de veriyor bakalım nasıp bizede düşer herhal bu kadar soğuk arasında biseyler
Saçmalama ecmwf bunun yanında çok kötü
Ben bölgem adına konuştum 😃😃
İns ecfm gibi gelir
Hocam ülke olarak donuyoz guncelemelerde fakat yağış haritasına bakınca bomboş neden acaba
Saadet sen artık ılıkci ol 😊
Hocam hiç sorma depresyondayım dolmuyor boşluk
Şaka felan ama bu sefer biraz ümütliyim siklon var işin içinde rotası belli değil inşallah bu sefer yüzümüz güler yoksa tımarhanelik olacağız
Valla öyle ya herkes efsane geliyor müthiş bir günceleme oluyor diyom heycanlaniyom Sinan abi bı paylaşıyor kar haritasini ank Eskişehir boşluğu gözüme carpiyor
Güncelleme yapsa bile tutarlılığı az olur bakmaya bile değmez bence gfs den devam edelim
Hocam kutup inecek nerdeyse biz yine bosluktayiz ank Eskişehir olarak ne dersin
İç Anadolu olarak bu devasa soğuklarda bile kar haritası bomboş çıkıyorsa bizim için kış bitmiş sanirim
Sibirya inse bile kutup Türkiye aksa Eskişehir Ankara boşluğu hiç degismiyor malasef 😐
Öğlendende iyi gözüküyor öğlen zaten istediğimiz görüntüydü iyinin iyisi olabilir
Hocam yağış haritası bomboş sadce doğu bölgeler iyi yağış veriyor sebebi nedir
Soğuklar kaç gündür tepemizde bekliyor
Eskişehir olarak kıştan artık bir beklentim yok
Amrata fener 6 milyon veriyorsaa sara bedavaya gelmiş sayılır benim için amrabatin İsmail yüksekten ne artışı var acaba
Athena ellne sağlık ins sabah dahada güzel görüntüler görürüz güzel düşünelim güzel olsun sonu
Athena dondukk donduk iç Anadolu dan çek artık soğukları😊