Sinan abi bu senin 5 şubat jules verne sistemiyle ilgili biseyler yokmu bi ornek diyagram felan aticam demistin abim
Keşke biraz sabırlı olsak be abim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abi bu senin 5 şubat jules verne sistemiyle ilgili biseyler yokmu bi ornek diyagram felan aticam demistin abim
Keşke biraz sabırlı olsak be abim.
Kaç sene olmuş ki
6 yıl oldu sanırım abi
Bölge adına yeni yıla kadar bir hareketlilik söz konusu değil. Sıcaklık bakımından mevsim normallerinin üzerinde devam.
AO
NAO
2004 Ocak ve Şubat efsanelerinin gün gün Ao ve Nao verisi. Sırasıyla soldan sağa yıl ay gün en sağda ise değer. Ao kuvvetli negatiften keskin nötr, Nao hafif negatiften hafif pozitif ardından tekrar hafif negatif geçişi yapıyor.
Şubat efsanesinde Ao hafif negatif bandında, Nao hafif negatiften hafif pozitife geçiyor.
Fenerbahçe 1
Galatasaray 5
Hayırlı cumalar cümleten
Eren detaylısını bulamadım ama ay bazında ocak olarak Ao negatifte Nao da nötr hafif negatif şeklinde. Ben geçen yıllarda Ocak 2004 sisteminin Ao Nao grafiğini bir yerden görmüştüm ama hatırlamıyorum. Nao yu bilemem ama Ao kuvvetli negatiften -3 -4 yanılmıyorsam buradan keskin nötr yapmıştı tam o tarihlerde.
tam güzelce abdestimi aldım evden çıkıyordum annem nereye dedi cumaya anne dedim oğlum bugun perşembe dedi😂😂
Kılmış kadar sevap aldım desene
Sinan abim doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah.
Şimdi moda
Boğazın donması için -24 mü gerekiyor