Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sultangazi maşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir ev bulduk herhalde oturacağımız ev 50-60 rakım arası felan çok mu kötü kar açısından sizce? Güzel sistemlerde güzel kar örtüsü görür müyüm?
Mevcut durumundan ahım şahım fark olmaz bence
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu kıvamda devamlı olursa şahane olur. Fazla negatif yapmasın
-
mustafa16 yarın öğleden itibaren kar şartları uygun. İnegöl rakım açısından da güzel. Sanırım 250-350 metre arası yüksekliğe sahip. Beyaz bir örtüde ihtimal dahilinde daha çok görsel odaklı ama örtü olursada pek şaşırılmamalı
-
Ne desem laf sokmaya çalışıyorsunuz, beni banlattırmaksa amacınız şimdi banlayın uğraşmayın Allah aşkına ya insanı övsek suç eleştirsek suç ne yapayım nasıl davranayım size ben Vallahi billahi çözemedim.
Keşke yanlış anlamasan ben normal bir şekilde ifade ettim biraz sert tepki veriyosun
-
tengizman hayırlı olsun hocam
-
Anlaşılmaz insanlarsınız abimizin rütbesini kutluyoruz dediğiniz şeye bakın ya
Adam yıllardır bu işi yapıyor zaten sadece sen tanışalı 8 gün oldu ya onu belirtmeye çalıştım anlaşılmamakla ilgisi yok
-
tengizman hocam 8 günde tahminci oldun helal olsun
Sen göreli 8 gün oldu sadece
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
klopp gidiyor be aşırı üzüldüm
-
Akşam bölge için ufak bir değerlendirme yaparız
-
Vay arkadaş gfs icon gem arpege tüm modeller gelecek dek yağışlarından bursaya da bol bol veriyor bi ecmwf bursaya vermiyor hiç YAĞIŞ dek olarak bu ne saçma Bi iştir yaw
Sınırlı alan modellerine bakmak daha iyi olur kısa vededeyiz artık
-
Eser14 bravoo. Bu sefer çuvallamışız