Hocam kötü bişey demiyorum ki sorular soruyorum sadece ne birine saygısızlık yapıyorum nede kötü bişey yapıyorum hocam
Hayır o manada demiyorum tekrar tekrar soruyorsun ya zaten hocalar gerektiği zaman konulara yazıyorlar sabırlı olmak iyidir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam kötü bişey demiyorum ki sorular soruyorum sadece ne birine saygısızlık yapıyorum nede kötü bişey yapıyorum hocam
Hayır o manada demiyorum tekrar tekrar soruyorsun ya zaten hocalar gerektiği zaman konulara yazıyorlar sabırlı olmak iyidir.
Hocalarım bu akşam önemli bir açıklamalar gelicek mi acaba yılbaşı ve sonrası için herkese hayırlı akşamlar şimdiden teşekkür ederim değerli hocalarım
Bence biraz sabırlı olmalısın
Eren mjo arşive nereden ulaşabilirim
Eyşan
Sabahki güncellemeden eser kalmamış hocalarım
Önümüzdeki hafta görmeye başlarız
Gfs model sonu soğuk birikimi dikkat çekici.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçenlerde x adlı bir tahminci , zonal rüzgarların kuvvetlenmesinin Ao ve Nao nun pozitife gitmesinin şiddetli kutup soğuklarının bize gelme ihtimalini yükselttiiğini söyledi.
Hayırlı olsun başarılar.
Ben anlamadım simdi 6-7 Aralık civarı sistem var mı yok mu ?
Ciddi olmayan bir atak alabiliriz bizim daha çok bu süreçte yağışlara ihtiyacımız var.
Sıkıntı yok abim, geriye almayacaksan çöpe attığın mesajları siler kaldırırım/z
Tamam abim mesajı verileri yukarıya paylaştım zaten çöp kutusundan silebilirsin teşekkür ederim
Klavyemde mi bir sıkıntı oldu anlayamadım. Üstteki mesajı yazarken kelimeler anlamsızca birbirime girip durdu tekrarlamak zorunda kaldım
Aralık ayının ilk yarısı kayıp gibi. Son bölümü için sinyaller var.