The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Siyah ok ile belirttiğim gibi bir tahminle karşılaşırsak aktif sibirya görebiliriz
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İki arkadaşda güzel görünüyor.
-
-
Gfs çoğu şeyi doğru yaptıda sondaki pozitiflik bozdu. Nötre çakılıyoruz o tarihlerde
-
Ne eksik
Soğuklar daha güçlü olsaydı çok daha güzel bir sinoptik olurdu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Her şey güzel ama ne eksik
-
Kandırmak ? Her sene verilen tarihte sistem alıyoruz bizzat şahidim. Noldu şubata girdikte bizim mi haberimiz yok ?
-
Harika gerçekten.
-
Hocam Kocaeli gece yarısı görsellikte olsa kar görebilir mi kıyı kesimde ?
Rahat görürsün diyemem ama sürpriz olabilir. Eğer uyumayacaksan camdan takip et derim.
-
310 metre bence kar sınırı gece 150 metrelere iner
Kar görürsün.
-
Castiello68 saatler ilerledikçe kar başlayacaktır. Özellikle akşama doğru ve akşam saatleri. Rakımını tam bilmiyorum ama genel olarak görsel olur.
-
İçimden Bi ses pazar sabahına beyaz bi örtü ile uyanacağımı söylüyor eğer öyle bisey olursa buraya fotoğraf aticam inşallah 😂
Rakımın kaçtı unuttum bilgilerini güncellersen daha rahat olur herkes için
-
Bravo Iskandinav YB 0.4 le kaçırmışım.
-
Eren keşanda durum ne oldu acaba
-
Tamam madem haksızım tüm her şeyi inceleyin o tarih için bakalım o Kıytırık - 8 ile diğer bileşenler kıyıya tutucu kar oluşturmuş mu iyi geceler
O sinoptikte çok rahat bilek boyu kar görürsün.