Soğukları çalmışlar
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
20-21 bence çok güzel duruyor. Barajlarda harika artışlar görebiliriz.
-
Kötü bir şey yapmıyorum kardeşim.
Her gün olumsuz konuşmaların hep aynı şekilde milleti darlamanın bir anlamı yok
-
Sinan abim jules verne sistemiyle ilgili biseyler varmi
Artık biraz ara versen iyi olur sinan abi bişey varsa yazar zaten her gün yazınca bişey değişmiyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Saadet Doğum günün kutlu olsun. Umarım hayatın ismin gibi geçer 🎉
-
vay be hocam soğuk morluğun güzelliğine bakarmisin keşke bundan olsa hep morlar aksa
Dimi güzel bir ayaz yeriz üzerine min 1000 lira doğalgaz miss
-
selamlar , fena şekilde hasta olmuşum. başımı yastıktan kaldıramıyorum öyle bi yorgunluk bitkinlik var ki üzerimde.. tek belirti de yorgunluk kas ağrısı eklem ağrısı, grip falan yok 🤯
Geçmiş olsun 2 haftadır ablamda aynı. Dün gece boyu ful hastanedeydik 4 tane serum yedi nabız 170 lerdeydi zar zor düştü. Normal salgından daha etkili bir hastalık var varyant cart curt falan dikkat et kendine
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS 120
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECM 120
-
Kupon da yapalım. Akşam fenerbahçe napar!? Meteoroloji sans işi değildir. 🫡
5.5 üst fb
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bölge adına minimum 27-28 Ocağa kadar pozitif endeksler etkisiyle sahillere kar beklemiyorum. Bu tarihlerden itibaren patern olumlu yönde değişmeye başlayacak. 20-22 ocak arasınıda en fazla rakım sistemi olarak alabiliriz. Fazlasını beklemeyelim.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren bu arkadaşda taze çıktı. Geçtiğimiz günlere göre safları baya sıklaştırmış.
-
Estimator zaten ayıp olanını yapmış yukarıdaki soruma yanıt vermemiş aşağıda haklı eleştirime gülme emojisi atmış tek taşla iki kuş vurmuş bildiğin
Güzel kardeşim emojiyi attığım yorumunda hiç yoktan yere sinan abinin benimle sıkıntısı var diyorsun. Ortada hiç bir şey yokken mantıksız imaların var. Emoji bu yüzdendi. Sorular içinde tüm gün kütüphanede ders çalışıyorum. Gündüz vakitleri müsait değilim. Akşam müsait olursam cevaplamaya çalışırım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.