Eren bu arkadaşda taze çıktı. Geçtiğimiz günlere göre safları baya sıklaştırmış.
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Estimator zaten ayıp olanını yapmış yukarıdaki soruma yanıt vermemiş aşağıda haklı eleştirime gülme emojisi atmış tek taşla iki kuş vurmuş bildiğin
Güzel kardeşim emojiyi attığım yorumunda hiç yoktan yere sinan abinin benimle sıkıntısı var diyorsun. Ortada hiç bir şey yokken mantıksız imaların var. Emoji bu yüzdendi. Sorular içinde tüm gün kütüphanede ders çalışıyorum. Gündüz vakitleri müsait değilim. Akşam müsait olursam cevaplamaya çalışırım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
16-18 Ocak tarihleri arasında sistem ve kar bakımından bir beklentim yok. Takibe değmez. Kendimizide yormayalım.
-
Nao +1'i görür veya geçer. 25'inden sonra tekrar düşer.
-
Sultangazide yılın ilk adam akıllı kar yağışını gördük çok iyi geldi
Ben ilk adam akıllı karı 19 kasımda gördüm. Arabalar 2-3 cm yerler bile sulu sulu tutmuştu.
-
Hocam sizce cumartesi günü için örtülük kar yapma ihtimali var mı Kocaeli için. Ya sa en azından seyirlik görsel yağış şeklinde.
Bunun içinde ufak bir değerlendrime yaparım. Değişkenlikler ufak ufak devam ediyor. Perşembe değerlndiririz genel olarak
-
Uykusuzluğa değer mi acaba
Hayır kesinlike. Ben tavsiye etmem.
-
Gfs ye göre yarın sabah 7 de körfez semalarında kar var sanırsam
Mümkün olabilir değerlendirmede bahsetmiştik. Bu gece yarısı ve sabah saatleri sahil bandı olarak en fazla kky ihtimali var. O da en iyi ihtimalle. Görsel olarak.xc
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir de şu şekil var. Yalnız her iki sistemde de vortex benzeri oluşumlar var. Bu sistemde daha belirgin.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan abi izninle atıyorum bişeyler. En sert sinoptik olarak o yıldan bu sistemi buldum.
-
Hatay'a yağmış gibi sevindim 🫡🫡
Şubatta inşallah hatay'da görür herkes sevinir umarım
-
Sultangazi farkını belli ediyor yine. Çok güzel yağıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ef……h olabilir mi acaba
Çıkaramadım abi