İstifa ne alaka ne oldu yine
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Türk kuluplerine karşı tavırlar var hemen hemen tüm hakemler tarafından.
Yorumlariniza katılıyorum. Dün gsnin pozisyonu da penaltı degil . Ayrıca kirmizi görmesi gereken bir sportingli oyuncu var . Aynısını toriera yunus falan yapsa kesin kırmızı gorurlerdi. Lig ayrı avrupa ayrı. Ligde tabii ne olursa olsun konusmam boyle 😃
-
Orta sahadan Bartug’un alınıp Levent’in girdiği oyunda 1 puanı alır kaçarım. Ki Bartug çok ortaya çıkmadı ama Levent epey savaştı. Velhasıl Asensio dondukten sonra takım bence oturur.
-
hayirli sabahlar arkadaslar bende uyku yok bu gece
bakalim fener napicak orda bari yuzumuz gulsun. besiktas taraftari olamiyorum artik bu aralar bazi sebeplerden dolayi birsey diyemeyecegim.Bosver abi futbola canını sıkma. benden büyük gs dusmani yoktur normalde. Artik o kadar umursamıyorum ki fener derbi kaybediyor umurumda olmuyor.
-
38 derece Antakya. Yaprak kimildamiyor. Bütün yaz bu kadar sıcak olmadı
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
GFS çok absürt bir deneme yapmış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kasımpaşa’nın net penaltısını yediler.
Belli dakikaları güzeldi maçın. Su an Arsenal Chealsea oynuyor. Çok keyifli geçiyor. Statta sanki 300 bin kişi var 😃
-
4/3 galibiyet

evimizi barkimizi yıktın abi gitme şu kadikoye 🥸
şaka bir yana hak etti beşiktaş. fenerbahçe için yorum yok artık. baskanin aciklamalarini falan gördüm felaket. hayirlisi olsun
-
Winter 2026/2027 Snowfall Predictions: New Data Shows a Strong Super El Niño Snow PatternFirst Winter 2026/2027 snowfall predictions are starting to show a strong Super El Niño impact. Forecast data shows clear snowfall contrasts emerging across…www.severe-weather.eu3 Eylül tarihli paylaşım. modellerin şu anki güncel verileri bunlar
-
Ali Habesoglunu kameralara röportaj verirken görünce kendim transfer olmus gibi mutlu oldum. (arkadaşım olur köyden)
-
Ali Habesoglu Trabzonspor’a transfer oldu. Yolu acik olsun insallah.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
UKMO

KASIM

ARALIK

OCAK

-
ECMWF'nin kış için kar tahminleri

ARALIK

OCAK

ŞUBAT

-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.