1 hafta geçmiş ben sana hala katılmıyorum. Beşiktaş kötü , çok kötü top oynuyor. Bu topçularla skor almak yerine gençlerle almaya çalışırım. Bugün Guardiola bir genç çocuğu attı 11’e golünü attı çocuk. Hiçbir şey kazanamadığın sezonlarda gençlerden kazan bari. Önemlidir hocam. Yusuf akçiçek mesela. Arda Güler mesela. Elif elmas mesela, kim min jae mesela.Vsvs. Aroyyo nerede? Bugün hiç atmadı hoca oyuna. Ricardo’yu hiç saymıyorum. Konferansa gidip ne yapacak ki bu Beşiktaş? Ben seneye ciddi bir ilk 11 kurulması ve Beşiktaş’ta kalmalı denen 1-2 oyuncunun yedek bırakılıp dar bir kadro ile lige odaklanılması gerektiğini düşünüyorum. Açıkça söylüyorum 3-4 sene Beşiktaş kolay kolay şampiyonluk kavramına yaklaşması çok zor şu şartlarda. Beşiktaş gerçekten ciddi mali açıdan rahatlamaya ihtiyacı olan bir takım. Hasan Arat, Çebi vs ben çıkıp takıma 10 milyon 15 milyon hibe ediyorum demedikçe ben sıkıntıların büyüyeceğini düşünüyorum . Fenerbahçe bir transfer döneminde 8 Galatasaray 8 milyon harcarken Beşiktaş 5-6 harcardı. Normal karşılardık. Şu an Fener Galatasaray 40-50 lerle oynuyor. Osimhen çekelim vs gündemleri var. Makas çok açıldı. Beşiktaş bir arpa boyu gidemedi Çebi ve Arat dönemindeki saçmalık transferler nedeniyle. Ben futbolsever olarak Beşiktaş’ın bu haline üzülüyorum. Umarım Serdal adalı güzel bir propaganda yapıp bu takımı bu durumdan çekip çıkarır. Beşiktaş’ın tekrar şampiyonluğa oymamasını Fener taraftarı olarak beşiktaşlı biri gibi istiyorum.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu hocayla devam ,ileride güzel işlere imza atar bence
Katılıyorum ve ekliyorum. Beşiktaş bundan sonraki maçlarında birkaç futbolcu dışında herkesi satış listesine koymalı, kalan maçları gençlerle oynamalıdır.
-
Sabah Diyarbakır’da kar görebiliriz. Takip ediyorum
-
Mükemmel yağmış gerçekten . Kazasız belasız inşallah.
-
Hayırlı akşamlar abim..Bu hafta pazarlarda fiyatı belli etti bir sıkıntı olduğunu
Çok sıkıntı. Piyasa kan ağlıyor. Fakat ihracat yasağı doğru bir karar oldu 👍🏻
-
Hayırlı akşamlar. Limonun ihracatı yasaklanmış. Olan soğuklar yüzünden. Hatay/Erzinden çıkıp Mersin’e doğru gidince şok olmuştum. Kurumuş limon inanılmaz.
-
Altyapı o kadar iyiyken A takım nasıl bu kadar kötü olabiliyor
Ben senin kadar kötü düşünmüyorum. Tekke iyi hocadır. Bir çözüm bulur.
Talisca şapkadan taş çıkardı bugün. -
Whisper dolu ve kuvvetli yağış görüntüleri gördüm Ankara’dan demin. Rabbim afetinden korusun. takip etmek gerekir meteorolojiyi mutlaka. Günde 5 bilemedin 10 dakika. Lakin ihmal ediyoruz. Sen hiç etmiyorsun ama Eline sağlık
-
Hayırlı geceler olsun herkese
-
Salzburg iyi bir futbolcu üretim fabrikası güzel maç olacak.
Maçı 90 dakika izledim. Trabzon takım olarak çok iyi savunma yaptı. Çok parlak gençler var. Yolları açık olsun. Salzburg gerçekten iyi takım. İleride çok üretemesek de şansımız yok değil. Şimdiden emeklerine sağlık. 👏🏻👏🏻
-
Whisper eline sağlık dayı. Paylaştığın model Batıda yükseklere kar yapar. Hatta bir tık güçlenirse neler olur neler abovvv🏃
-
Whisper şu an gökgürültülü fırtına var. 👏🏻
-
Temiz hafif yağmurlu bir hava. Evin önü de böyle bağ bahçe olunca toprak , portakal kokusuna doyum olmuyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS GECE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı akşamlar. Yavaş yavaş kış sezonunu kapatıyoruz artık. Kar sezonunu kapatmıştım 1000 rakım altı yerler için. Yine de bu gelen son sistemde alan yerler oldu. İyi de oldu. Onun haricinde bir sezon değerlendirmesi yaparsak Güneydoğu olarak maalesef istediğimiz gibi bir kış geçiremedik. Ne yağış bakımından ne kar bakımından. Evet soğuk oldu fakat istediğimiz yağışları alamadık. Diyarbakır olarak 4-5 kez kar yağışı gördük. Fakat 3 ü sadece havada olurken 2 si hafif örtü ile geçti. Yine de pek verimli bir sezon geride bırakmıyoruz . Önümüzdeki bahar dönemi umarım yeterince yağışlı olur. Bakalım hayırlısı olsun.