Suriye'nin kar alma ihtimali bizden fazla su an modellere göre. Sona kadar takip gerekir AB olduğu için. Fakat kar almama ihtimalimiz alma ihtimalimizden fazla . Şu anki çıktılara göre. 🤔
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fenerbahçe evinde Samsunspor'a takıldı
Fenerbahçe 1-1 Samsunspor
Galatasaray daha iştahlı oynayacak bu bir kesin haber gitmiştir çoktan futbolculara
Rehavet var oyuncularda. Ismail kartal cok ezbere değişiklik yaptı. Hatalardan ders cikarip yoluna devam etmesi lazım. Haftaya bakalım neler olur.
Galatasaray'ın Trabzonspor'u çok rahat 3 0 gibi bir skorla yenmesini bekliyorum. Umarım yanılırım
-
Modeller Suriyeye kar veriyor ısrarla. Şaşırtıcı. Bu dönguden kar almadan çıkmayız. Fakat can sıkıcı devam ediyor modelleri takıp süreci . Bakalım takipteyiz
-
Aman Allah korusun. 6 yı görür görmez yüreğim ağzıma geldi dayı. Ülkemizden ırak olsun .Allah herkesin yardımcısı olsun . Geçmiş olsun diyelim
-
1 haftadır sisteme 10 gün var 😬😝😝
-
Herkese iyi geceler🫡
-
GFS nin akşamki güncellemesi öğlenden daha güzel geldi. Önce soğuk. Sonra Örtülü kar. Bir süre kuru soğuk. Soğuktan sonra tahminimce şubat ilk hafta tekrar kar görülür. En çok istediğim senaryolardan biridir bu akşamki güncelleme. Patlayan AB nin konumu da çok onemli tabii. 260 270 li saatlerden bahsediyoruz. 360 derece 4 tur döner daha . Takibe devam🫡
Gece ise bir güncellemeden ne isteyebilirsek o kadar iyi verdi . Ayni saatler icin. Sabaha takibe devam edelim👀
-
Havalarınseşi sezon sonu indirimleri..
Ne bu herkes dökülüyor.
Her türlü sıkıntı ve rahatsızlık sizlerden, bizlerden uzak olsun inşaallah 🤲
Amin dayi amin inşallah
Buyurun Model konusuna güncelleme takip edelim🏃🏻
-
Ya benim farklı şeyden oldu sanırım sinir sıkışması sporda artık patlak verdi aylardır birikmiş stresten olabilir tek çaresi dinlenme ve çok uzun bir süre geçmiyor diye biliyorum ben omuzdan dolayı 1 ay gitmedim şimdide 1 ay boyunca çekiş hareketlerinde uzak duruyorum ufak tefek ağrılar azaldı tam 1 hafta oldu ağrı kesici krem ile majezik kullanıyorum şimdilik 5 gün oldu başlayalı
Geçmis olsun kardeşim dikkat etmek gerekir. Ben de artık su almaya gitmiyorum😝
-
Geçmiş olsun bende sırtımı incittim 1 haftadır geçmedi henüz

Geçen su almaya gittim ben de sırtımı incittim. Tutuldu sanki ağrısı hala geçmedi anı hareket vs yapamıyorum yatarken ağrı oluyor . Ağrı kesici ve kas gevşetici aldım iğne vs vuruldum da bu ağrı nasıl geçer?
-
Geçmiş olsun Saadet ben paylaşırım yerine 🫡. Sen takip et beğeni at kendine dikkat et yeter 🏃🏻
-
Gece yine yağış başlıyor 🫡
Kazasız belasız gelsin
-
GFS nin akşamki güncellemesi öğlenden daha güzel geldi. Önce soğuk. Sonra Örtülü kar. Bir süre kuru soğuk. Soğuktan sonra tahminimce şubat ilk hafta tekrar kar görülür. En çok istediğim senaryolardan biridir bu akşamki güncelleme. Patlayan AB nin konumu da çok onemli tabii. 260 270 li saatlerden bahsediyoruz. 360 derece 4 tur döner daha . Takibe devam🫡
-
-
bu kadar yağışı türkiyenin büyük bir kısmı 1 yılda almıyor.Rakamın miktarı doğruluğundan insanı zorla şüpheye düşürüyor

Ben de suphe ettim de .2 gündür doğru dürüst yağış olmamasina rağmen defne hala havuz gibi her tarafı. . Bakalim MGM doğrusunu açıklar. Ama 14 15 gun aralıksız yağış düştü. Yarına da uyarı verildi😐