1.5 2 dk içinde kky sonra kara çevirdi
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Son 53 senenin de kar rekoru kırılmış oldu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yeniden kara çevirdi. Yoğun yağıyor
-
Sonunda desem ne kadar yanlış olur bilmiyorum ama yağış karla karışık yağmura hatta yağmur ağırlıklı döndü
-
Sahutt gel üle boğazda kar daha başka oluyor. 70 cm falan hiç gerek yok

Doğrudur abi. Allah daha çok versin istabulumuza 🫡
-
Kar son sürat devam
-
Küçüklüğümden beri yılbaşında kar görmenin hayalini kurardım. Bugune kadar da gördüğüm en yüksek kar kalinligi 2-3 cm idi. Belki o kadar bile değil . Bu üç günde 15 cm in üstüne 40-45 cm civarı eklendi. Inanilmaz ve hayatım boyunca unutamayacağım bir sistem oldu. Hala da kar yağmaya devam ediyor. Şehir için de bence unutulmaz bir gündü. Fikirlerimi de böyle beyan edeyim. Herkese hayırlı geceler. Güzel bir sene diliyorum herkese. Yeni yıl sağlık , mutluluk bereket ve huzur getirsin herkese.
-
Küçüklüğümden beri yılbaşında kar görmenin hayalini kurardım. Bugune kadar da gördüğüm en yüksek kar kalinligi 2-3 cm idi. Belki o kadar bile değil . Bu üç günde 15 cm in üstüne 40-45 cm civarı eklendi. Inanilmaz ve hayatım boyunca unutamayacağım bir sistem oldu. Hala da kar yağmaya devam ediyor. Şehir için de bence unutulmaz bir gündü. Fikirlerimi de böyle beyan edeyim. Herkese hayırlı geceler. Güzel bir sene diliyorum herkese. Yeni yıl sağlık , mutluluk bereket ve huzur getirsin herkese.
-
en kötü yerde 45 cm kar var
-
Diyarbakır destansı bir yılbaşı gecesi yaşıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
60 cm olduk hemen hemen. 🏂
-
Sahutt hocam siverek için de geçerli mi bu?
abim umarım sıkıntı olmaz diyelim. Ben bu kadar örtü beklemiyorum yarın için
-
wriscuttern kurtarmaya gel üle.
modeller yarın en az 30 mm daha yağış olur diyor yerde 40 cm kar var