Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Emeğine sağlık hocam Estimator 👨💻👏
-
Mırın kırın bir şeyler kovalıyorum modellerde. Senaryo ortalaması gefs ve ECMWF enste 1 derecelerde 160 li saatlerde. 0 altı veren senaryo az değil. Ama yetmiyor. -2 850hPa nin Antakya için yeterli olacağını düşünüyorum bu sistemde . Fakat bunun ihtimali yok denecek kadar az. Bu önümüzdeki haftadaki sistemden daha çok daglarimiz yaylalarımız faydalanıyor. Takipteyim ama🫡
-
Öğle güncellemesinden daha iyi senaryolar bizi bekliyor
İnceleyebilirsiniz
Hatay'a kar veren senaryo olursa atar misin hocam yarın bakıcam😆
-
Ömer İyi ki doğdun Ömer'im. Nice güzel yaşlara kardeşim benim. Yeni yaşın sağlık, mutluluk ,bereket ve foruma daha vazla vakit getirsin🫡
-
Günaydın herkese iyi pazarlar. Sınava geldik. Bugün model takibine ara verdim. Ya yarın sabah yada yarın akşam takibe devam edecem. Senede en az 1 kez böyle yapmak şans getirir👨🏼💻
-
Umutsuz bekliyprum hhaha
Nerede kar Takibi yapmak daha keyifli :))
-
Görürsün inşallah sefa.
-
540 misafir kullanıcımız siz de 1 dakikanızı ayırarak üye olup bizlere katılabilirsiniz🫡
-
Yarın final sınavım var ondan sonra 2 ay boştayım ince işleme vakti geldi
Bizim evin önündeki çimlere kac cm yagar onu da hesapla hocam👨🏼💻 Analiz işini artıralım
-
K.O Knockout
Meteoroloji Genel Müdürlüğü adama uyari yayinladı bugün. Dezenformasyonla mücadele kapsamında sıkıntı yaşayabilir yakın zamanda
-
Sana kaç lazım
-3 yeter 😆
-
-
Şansa yapsa zaten üyelerin şahsi tahminlerinde kalırdı dimi
Twitterda kahinlik yapardı 🫡
-
Ben Eren'in şansa tahmin yaptığını hiç görmedim şahsen. Gayet de isabetli tahmin yapıyor takip ettiğim kadarıyla.