Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Selamlar herkese. Geçen senelere göre biraz durgunluk olsa da yavaş yavaş hem yeni üyelerle hem de misafir kullanıcılarımızla eski aktifligine kavuşacağını düşünüyorum sayfamızın. Öncelikle bunu belirtmek istedim.

Bölge olarak normallerde bir kış başlangıcı yaptık genel olarak. Hem sıcaklık hem yağış bakımından. Önümüzde de gayet hareketli günler var. Bunları değerlendirelim elimizden geldiğince.

Öncelikle ayın 21 inden itibaren yeni bir yağışlı sürece giriyoruz. Pek uzun soluklu degil. Fakat sonrasında biraz daha soğuk bir sistem hazırlığı mevcut modellerde. Bu soguk kutup kökenli sıkı bir kar soğuğu. Fakat bölge genelinde Toroslar ve yüksek kesimler hariç soğuk yağış terk ettiği zaman kuru soğuk olarak etkili oluyor. Kıyılara kar konuşmak için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Fakat yüksek rakımlı yerler, yaylalar ve dağlarda yoğun kar yağışları görülecektir. Elbette sistem sonrasında don olayları görülebilir bölgenin çoğunda. Bahsettiğimiz tarihler ayın 28'i ve sonrası.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ocak ayına baktığımız zaman ise endeksler şu an için olumlu yönde. Güzel bir başlangıç yapma şansımız yüksek görünüyor. Bölgemiz kıyılarında kar son 6 saate kadar kesin konuşulmaz :)) Ama ilk kar takibimizi Ocak ayının ilk iki haftasında yapabiliriz.

Sıcaklık bakımından Ocak ayı bölgemizde mevsim normallerine yakin yer yer sıcak ataklar olacağından biraz üstünde gerçekleşebilir. Fakat yine soguk ataklarimiz ve kar takiplerimiz olacaktır. Bölge genelinde normallerin üstunde yağışlı bir ay olacağını düşünüyorum.

Sahutt cfs nin o vadede sistem göstermesi meşhurdur ancak ben sistem için degil sadece basınç dizilimi için takibi öneririm

Cogunlukla onun icin bakiyorum zaten. Ama uzun vade aktıkça aktı. Nisana kadar yetisecek soğuk hava. Sosyal medya fenomenlerinin paylaşmasını bekliyorum ona göre güleceğim 🫡😆

Galatasaray UEFA Avrupa Ligine Düştü

Kötü futbol. Galatasaray'lı arkadaslar kızmasın. Ama Zaha'nın manasız calimlarini , Icardi'nin sırf forvette durup altıpasta gol beklemesini , Tete yedekte Ziyech varken bu kadar etkisiz oynamasını, Kerem'in kendi pozisyonundaki istatistiği belliyken neden ısrarla 10 numara oynatildigini ben bir nedene baglayamadim. Bir performans düşüklüğü bariz var Galatasaray'da. rakibin olan Kopenhag'a 90.dakikaya kadar dogru durust 1 sut alamıyorsan sampiyonlar liginde işin yok. Ki Şampiyonlar ligi için gayet kaliteli bir kadrosu olduğu kanaatindeyim. Avrupa Liginde başarılar dilerim🫡

TFF başkanı ARTIK YETEEEER diye bağırdı. Herkes suçlandı. Başkanları,hakem yorumcularını, teknik direktörleri, herkeste bir suç var . Bir kişide yok sanirim sadece.

Ligler süresiz ertelendi. Keyif de kalmadı zaten. Bir şeyler değişmeli artık.

Teşekkürler arkadaşlar. Yeni gorevlendirmelerdeki bütün arkadaşlara kolay gelsin diyelim. Elimiz uğurlu gelsin.🫡

Hakeme yapılan şiddet yüzünden çok moralim bozuk. Çok canım sıkıldı. Halil Umut Meler'in 10 günlük çocuğu varmis. Daha da cani sıkılıyor insanın.Umarım gerekli cezaya alır sorumlu herkes. Umarım bir daha tekrarlanmaz bu olaylar.