Ankaragucunun başında bir dakika bile başkanlıkta kalmamalı o şahıs yazık değil mi hakeminde ailesi var çocukları var ne hissetmislerdir o an
Hapis cezasi almali bence. Umarim geçmişi kurtaramaz onu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnkaragucunun başında bir dakika bile başkanlıkta kalmamalı o şahıs yazık değil mi hakeminde ailesi var çocukları var ne hissetmislerdir o an
Hapis cezasi almali bence. Umarim geçmişi kurtaramaz onu
Fenerbahçe icin O sene bu sene mi?
Maç tahminleri:
Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
Hayatımda ilk kez iddia oynadım. Rüyamda 3 1 kazandığımızı gördüm 30 lira atacam ne olacak ki dedim. Tuttu vallah
Son 3 Fenerbahçe maçı saatinde elektrikler kesildi. Ulan TEDAŞ bizi sal da bugün derbiyi izleyelim.🫠
Kişisel görüşüm, eğer fenerbahçe beşiktaş deplasmanında kaybederse 24 ve 29 aralıktaki galatasaray maçlarında galibiyet alması aşırı zora girer. Artık fenerbahçenin derbi kazanması lazım.
Sampiyon olabilmek icin once besiktasi sonra Kadıköyde Galatasarayi yenmek lazım . Yoksa şampiyon olamaz
Maç tahminleri:
Galatasaray 2- 0Adana Demirspor
Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
Gaziantep 2- 1 Trabzonspor
Ulaşımdan dolayı ertelenmiş gibi gözüküyor stat etrafında kar kütleleri fazla gibi
Evet o yuzden olduğunu yazdim . İstanbul'a şöyle bir sistem gelir mi acaba 🫡
Taraftarın isteğine kulak veren yönetim nadir oluyor ya sen baskı kuracan ya da baskı kuracan çoğunlukla başka yolu yok
Ali Koç:))
Akıl alır gibi değil bu yönetimin ibra edilmesi, umarım Serdal Adalı seçilmez...
Ibra edilmisse kongre Serdal Adalıyı istiyor demektir. Oysa ben Hasan Arat gelir diye düşünüyordum taraftar onu istiyor gibi
Münih'te 12 saatte 40 cm kar yağmış. Bayern Münih maçı ise saha uygun olmasına rağmen iptal edilmiş trafik yoğunluğundan dolayı. Şiir gibi görüntüler
GEM Sibirya vermiş.
Bu gece gerçek olmamalı...
Maalesef cok kotu bir gece. Beşiktaşi izlemedim. Prestij maçıydı. Fakat Fenerbahçe.. yusuf akçiçek ve ismail yüksek defans hatti. Bekte Ryan Kent. Etkisiz bir cengiz ünder. Yürüye yürüye 6 tane attı adamlar. Fenerbahçe'de eksikler bir an önce dönüp takım kendine gelmezse İsmail Kartal Galatasaray maçını ya görmez. Ya da o maç gider. Umarım acilen toparlanır takım
Sadece pc de oluyor sanırsam 280 tl +50tl indirim oluyormuş satın al butonuna basınca 150 tl ye elmas pass royale aldım teşekkürler Sahutt hocam
Güle güle kullan abim. Bilgisayar bulursam yarın altın bilet açarım ben de
Tablet için geçerli değil mi yav
Tablette play games beta var mi bilmiyorum valla. Youtube'da gördüm isterseniz bi icerik üreticisini izleyip yapmayi deneyin. Resmi içerik üreticileri paylaşmış çünkü. 280 tl indirim