MS
FRANSA 14 CEBELİTARIK 0
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMS
FRANSA 14 CEBELİTARIK 0
Radar da şahane görünüyor
Hatay'da Antakya'da gök gürültülü sağanak yagis başladı. 15 20 dakikadır etkili bir yağış var
Dakika 88
Fransa 12 Cebelitarık 0
Sefa kazancc Kocaelide aralıksız kar derler haber et
Sarp Özdoğan 1 sene içerisinde sima olarak en çok değişen kişi olabilir. Sarp Özdoğan'a benzeyenler yarışması duzenlense 1.olmaz bence 😃😃
Kartepeye yılın ilk karı düştü gözüm aydın
Orada mısın su an abim?
Hiç de heyecanlı olmadı böyle. Hatay'da sistemi 25 kere verip geri çekecekti. Şu saatte 8 dereceyle sıcaklık takibi yapmaya başlayıp sabah 0 dereceye ineceğine inanacaktık daha😝😝
Büyük hesaplar YARIN İSTANBUL'A KAR YAĞACAK diyerek şu tarz görseller paylaşıyor. Yarın İstanbulluları sürpriz bekliyor ama bu paylaşımlar hayal kırıklığına uğratmaktan öteye geçmez
anıtkaya sezonu açtıysa kış başladı demektir. Whisper dayı. Foto video bekleriz az yağsın sonra
Afyon'da fırtına eşliğinde yağmur başladı..Hava soğuk haliyle,kar yağışına merhaba diyeceğiz Allah'ın izniyle
Bol bol fotograf video edersin dayi takipteyiz. Hosgelir sefa gelir🫡
Selamün aleyküm Hayırlı günler Manisa/Demircide bu akşam google'in hava durumuna göre kar gösteriyor sizce yağar mı?
Ve aleyküm selam abim. Sansli bir konumda görünüyorsun maşallah gece ve yarın güzel kar görünüyor. Göründüğü gibi eksiksiz yağar inşallah. Fotoğraf atmayı unutma🫡
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Gayet uygun görünüyor😃
Ve gfs'de kar vermeye başladı
Ben son 6 saate kadar Hatay'a 10 cm kar verip son öğle güncellemesinde 0 cm verdiğini hatırlarım. Kanayan yaramdır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Google güncellemeden aldım
Ilk defa boyle bir güncelleme gordum sanirim