wriscuttern 3.kez tytye başlamak dışında bir sorun yok şimdilik 🫠. Hayırlı günler hayırlı cumalar herkese
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rakip sayısıda günden güne artıyor
Bekle beni 🫡
-
-
Yerleştirme sonuçları açıklandı hayırlı olsun bana ve diğer arkadaşlara Zonguldaktan devam eğitime :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 50 k siralama ile acikta kaldim. Bekle beni yks24 🫠
-
Bu yıl süper el nino olasılığı var mı ?
Konusuluyor bir sürü ıvır zıvır. Bakalim abim.
-
eğer istasyonda hata varsa son kayıtlı sıcaklık baz alınır diye düşünüyorum yani 50 dereceyi görmüşşe listeden silinmez fikrindeyim.
evet haklısın hocam. 49.5 olarak güncellendi yeni rekor. Eskişehir. Hassa ise ariza yapmış. Oysa sabah 12 den 17 ye kadar takip yapmıştım. Umarım bu şekilde devam etmez MGM. Açıklama dahi yapılmıyor çok garip
-
Aynen bugün listeden silmişler. Dün hassadaki sıcaklığın doğru olmadığını belirtmiştim.
Eskişehirdeki doğrudur. Eskişehir/Sarcakaya önceki ataklardada zaten 48 küsür dereceyi gördü.
Hassa rekoru dogru. MGM 50 derecede 2 istasyonda da hata verdi. Hayal kirikligi maalesef. Devlet kurumunun daha ciddi is yapmasini beklerim
-
Eskişehirden 50 derecelik rekor tazelenebilir. Akşamı bekleyelim
-
😳😳😳
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ya bu şahıs hala paylaşım yapıyor ve ciddiye alan gerizekalılar var helal olsun abi bizim millete tam bir fiyasko.
Ülkede ciddiye alinmayacak o kadar sahis var ki maalesef Eren'im.
-
3 derece daha yükselmez. İlginç bir rekor . Kozan çıkar diye bekliyordum.
-
Takip ettim sabahtandir. Hatay/Hassa hep ayni degerlerde gidip geliyor. Tahminimce Türkiye sıcaklık rekoru Hassa'dan 49.7 derece ile gelecek
-
Sahutt hassadaki sıcaklığın doğru olduğunu düşünmüyorum bir yanlışlık var.Kozan doğru ama dünde 48.3 oldu
Aksam bakalim resmi aciklama yapar mgm
-
KOZAN
14 Ağustos - 13.45(Yükseklik: 112m)47,6 HASSA
14 Ağustos - 13.46(Yükseklik: 363m)48,4 0,0 Bu iki istasyondan biri 50 derece görür mü? Takip edelim
-
Maalesef öyle abim..
Bizde de sıcak ama Allah'tan evde, gölgede , geceleri sıkıntı yok..
Ama meydanda iş edenlere Allah yardım etsin
Cadirda konteynerde kalanlar... Bir pervane onu da çadır icinde calistirma daha iyi. Allah herkesin yardımcısı olsun