olağanüstü sıcaklar var.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ulusal sıcaklık rekoru kırıldı. 😳
HASSA
14 Ağustos - 12.26(Yükseklik: 363m)49,7 0,0 HASSA
14 Ağustos - 12.46(Yükseklik: 363m)49,1 -
Adana Kozan 46.8 ile hemen arkasından geliyor. Hassa ölçümlerinde bir yanlış olabilir güncel bekliyorum.
-
Ulusal sıcaklık rekoru kırıldı. 😳
HASSA
14 Ağustos - 12.26(Yükseklik: 363m)49,7 0,0 -
bana daha çok Osmanlı döneminde ki terimler gibi geldi
Hayir osmanli donemi degil , arapca kelimeler su an da kullanilan kelimeler.
-
Meteoroloji literatüründe eyyamı buhar , el basur , allami külliyan gibi adını telaffuz edemediğim isimler var mı ? Her gelen sıcak hava dalgası a böyle isimlerle hitap edilmeye başlandı. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Şov 🙃
-
Sahutt üniversite sadece okula gidip dinleyeğin ders değildir. Tabii ki akademisyen kadrosunu da araştırman yararına olur. Ama seçeceğin şehirde yaşayan , okuyacağın okulda okuyan insanların , etkinliklerin ve çevrenin sana katacağı şeyler çok daha önemli. Bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim dostum
Evet abi bunları düşünüp Diyarbakır üste yazdim . Hayırlısı olsun .
-
Tercih konusunda ust sıraya Diyarbakır mi yazsam Afyon mu yazsam diye cok kararsız kaldım. Doğu biraz tedirgin etse de Diyarbakır yazacağım sanırım
-
Çok çalışan alır Sahutt
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Migrostan alinmis gibi duruyor abi
-
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler. Bu arada YSK sonuçları açıklandı bilginize arkadaşlar.
Erdogan almis diyorlar abi 😂
-
-
Az sabir serinleyecegiz yakin zamanda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende girdim sınava sonuç şöyle geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Depreme rağmen, hiç çalışma fırsatım olmamasına rağmen 1 aylık çalışma ile böyle bir sonuç elde ettim. Ankara Hukuk istiyordum. Sanırım Whisper dayının yanına gideceğiz
-
Depremin 11.günü tasindigimiz yazlıktan dün itibariyle taşındık. İnsanın kendi evi , kendi köyü, kendi toprakları gibisi yok gerçekten. Her ne kadar çevrede hiç ev dahi olmasa ,tanıdığımız insanlar,tanıdığımız yerler , ait olduğun yer olarak hissetmek çok ayrı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Senin paylasima ufak bi yoeum yazdim . ABİ ADAM iklim yok diyor 🥶 Benim gibiler covide de inanıyormuş . Adamlara bilim dedim diye ilginç bir linç yedim. Korkunç bir zihniyet
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.