Eyvallah hoşbuldum. Konya için ne dersin hocam ben geldiğimden beri buranın yüzü gülmez oldu bu sene yüzümüz gülecek mi dersin?
İllaki denk gelecektir abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEyvallah hoşbuldum. Konya için ne dersin hocam ben geldiğimden beri buranın yüzü gülmez oldu bu sene yüzümüz gülecek mi dersin?
İllaki denk gelecektir abim
Sahutt önümüzdeki hafta görülecek soğuklar ne öyle sence güzel bir yağış yakalarmıyız o soğuklarda yoksa yb’li günlermi olur
ayin 29’u bir parti kar alırız. Sonrası 31-1 i gibi belki modellerin gösterdiği kadar değil ama yine iyi kar alacağız bu gidişle. Hayırlısı olsun abim
Selamün aleyküm nasılsınız arkadaşlar uzun süredir aktif olamıyordum halen Konyadayim ancak Hatay için kar ihtimallerini görünce buralara bakmak geldi aklıma nedir durumlar ?
Aleyküm selam abim. Hoşgeldin. Hatay için havada kar ihtimali bulunuyor ayin 31’inde. Bakalım hayırlısı diyelim
Ve diyarbakır merkezde de kar başladı. Hayırlı olsun
Sahutt hocam kramadk gfs inadını ya gem e baksana ayın 29 için ne güzel yağış vermiş
En şanssız dönemde gidiyorsun abim 👀
Sahutt hocam arpege akşam güncelinde halen ısrar ediyor yağışta
icon da şahane
Diyarbakirin merkezinde birçok noktada yağış karla karışık yağmura dondu
Duşus böyle devam ederse yarım saati bulmaz kar başlaması
Gördüğüm en iyi sıcaklık düşüşlerinden biri. 2.5 olduk
12 dkda 4.5 derece düştük
Şiveden bir anda 1.7 dereceye dustu. soğuk bolgeye giriş yapıyor yavaştan. Diyarbakır’da hafif yağmur başladı tekrardan
6.6 DAN 3.2 ye bir anda düştük
Şiveden bir anda 1.7 dereceye dustu. soğuk bolgeye giriş yapıyor yavaştan. Diyarbakır’da hafif yağmur başladı tekrardan
Sahutt hocam ecmwf ara güncelin 72h kar haritasını atabilir misin?
Sahutt ecmwf ile ilgili olan bugün ki güncellemeleri atarmısın weatherbellden öğle sabah ara hepsi reis karşılaştırma yapalım
SABAH
ARA
Bu gece kar var evet. Öyle görünüyor. Akşam sıcaklık takibi yaparız en sevdiğimm işler