Vasatın üstü
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sahutt maraş için ne söylersin
Perşembe gecesi kara çevirir gibi duruyor.
-
İstanbul için ortalama 10 cm örtü olacak.Kar almayan yer yok gibi diyebiliriz izmir dahi kar alabilir.
İstanbul 11 mart sabahına yoğun kar geçişleri ile uyanacak dek bantları daha sık olacak.Kapanış sıcaklık sorunu olmaz ise görsel şov ile bitecek.Pazartesiye kadar sistem aktif olacak
Hatay-Maraş-Osmaniye için yorumunuz ne olur hocam?
-
GEM ve GFS kar haritaları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hatay'a daha önce Mart ayında kar yağmamış. Yanlış görmediysem eğer. Hiçbir sene 5 kez kar görmemiş.. Şu an 5.kez kar almak için model takibi yapıyoruz. Gerçekten inanılır gibi değil. 😎
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS nin şu çıktısına benzer bir beklentim var benim. Belirtmiştim geçen de. Biraz daha zaman lazım ama.
15 gün önce yazdığım yazı ile şu anki modeller arasında çok bir fark göremiyorum. 😎😎
-
Hatay'lılar pılını pırtını toplayıp kapatmış kışı. 🙈
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bismillahirrahmanirrahim diyagrama bak. Toplanın arkadaşlar başlıyoruz. 🙈🙈
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geliyor. O geliyor. Eşkıya😎
Sibirya kokusu alıyorum 👀
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS nin şu çıktısına benzer bir beklentim var benim. Belirtmiştim geçen de. Biraz daha zaman lazım ama.
Yazmışım ki önceden. Modeller dehşet görüntüler veriyor. 😎
-
Yerler ıslak ama tutuyor ve güzel yağıyor Afyon'da
Maaşallah dayım. Allah daha çok versin
-
Muhammed Ali geciktik biraz affet. Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında Rizespor şampiyonluğu gör inşallah
-
Whisper çizdiğin resimler gözümden kaçmadı dayı. Yarın ders ver bir şeyler öğrenelim 😜