sahut hocam maraş için afet kar nerde ? afet yapacak kadarı geçtim hiç yağmıyor
Tahminimin arkasındayım. Geceyi bekle.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursahut hocam maraş için afet kar nerde ? afet yapacak kadarı geçtim hiç yağmıyor
Tahminimin arkasındayım. Geceyi bekle.
2016 21 Aralık ... Unutulmaz bir sistem. MGM 3 gün yoğun kar vermişti kar sonradan yağmura döndü kalan günler hep yağmur oldu.
Sınırdaydık o sistemde. Ama hayatımda gördüğüm en iyi kar yağışlarından biriydi
2 gün önce kar vermeyen yoktu anlamadım hep son günlerde bozuyorlar.
Mesela Maraş için hiçbir model bozmadı. Ama biz sınırda olduğumuz için sistem anında bile değişkenlik gösterebiliyor. Kıyı şehriyiz maalesef
Anlamadığım şey son güncellemelerde sınırda kalmamız…sanki bilerek yapıyorlar 😂
Hatay hep sınırda. Bildim bileli. 6 senedir takip ederim. Net bir sistem aldığımızı hatırlamıyorum. Bi şey vardı. 2015. Dümdüz yıktı ortalığı. 10 cm yakın örtü yaptı bizim köyde. O güzeldi. Kıbrıs'a kar yapmıştı. Arşiv olsa bakardık ne güzel. Meteoicel kaybetti şu arşivlerini
Hatay Kilisin yerinde olsa ne güzel olur ya.. Ne dert kalır ne tasa.. Böyle sınırda kalmayız hep
GFS inadı.. Ne güzel bir inat. 100 saate 40 cm kar veriyor Hatay'a
Az sohbet edelim vakit geçmiyor 🤨
Ederiz abim🙂
Sahutt maraş için ne zaman başlar kar
Başlamış olması lazım. Kütleler geliyor. 1 saate tam olarak başlaması lazım. Belli kesimlerinde başladı şu an
anlaşılan bu gece mucize bekliyoruz 😏
MGM nin beklediği güneyli rüzgar gerçekleşmezse bu bir mucize değil 🙂
Soğuk ne zaman giriş yapıyor
Yarın öğleye doğru
MGM ECMWF bazlı çalıştığı için öyle bir çıktı sundu. Kısa vadede en azından bölgemiz adına başarısını tartışırım. Öteki modellerin tamamı kar ve sulu kar verirken ECMWF'nin yağmur vermesi şaşırtıcı. Umarım haklı çıkmaz. Çok sınır bir sistem. Kar başlayıp yağmura da dönebilir. Soğuk girdikten sonra 850 hPa sorunu olmaz. ECMWF yaklaşık 1 derece yüksek vermiş sıcaklıkları
Anketler var. Buyurun
Biiz de yapalım Eren 😜
Bünyamin Sürmeli hocanın paylaştığı kar haritasını atarım şimdi. Güzel bir simülasyon. Hatay'a bu gece sağlam kar vermiş.