Biten ne? Daha başlamadık ki.... Pazar günü Hatay'da örtülü kar beklentim bulunuyor. Asıl sistem o zaman 😎
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs beye bir Defa daha yağış konusunda inanmıcağımızı anladık .d
Valla kim ne derse desin. ECMWF son 12 saat dahi yağmur verdi. GFS ısrarla kar verdi. Bu konuda muhattabım GFS dir.
-
-
#Sahutt yogun kar yagisi hangi saatte baslayacak?
Sabah 6 ya kadar aralıklarla yoğunlaşır diye düşünüyorum hocam
-
Sahutt hocam maraş kar ne zamana kadar yağar tahminin nedir 50 60 cm kar oldu sabaha kadar nekadar olur acaba
Lüks bir soru 😨😨
-
Hatay ve hüsrana uğramamak. Kar gördük en azından. Emeklerimiz boşa gitmedi
-
Çimler tutmaya başladı bile...
-
#Sahutt Kac gibi Dewpoint tam istedigimiz gibi olur bide yarin sabah gibi hava acacakmi? Gorusun nedir..
Sıcaklığın 0.1 ve altına düşmesi gerek. Zaten o durumda örtü için de istediğimiz şartlar oluşuyor. Sabah değilde öğlene doğru açar hava. Ben sanırım tüm gece yatamayacağım
-
Allahım şükürler olsun. Gerçekten mükemmel ambians
-
Çıkacam birazdan. Hazırlık yapayım😜😜
-
Kar sağanağı var şu an. Hatay'da gökgürültülü kar yağıyor 😎😎Ula özlemişiz be şu görüntüleri
-
Oyyyy. Tamamen kara çevirdi. İri bir kar yağışı var Hatay'da. Hayırlı uğurlu olsun 😎😎😎😎

-
Bu düşüş trendi devam ederse geceyi bulmaz yağışın kara dönmesi. Çok büyük sürpriz olur. Ki ben bugün ara ara baktım. 4 dereceyi gördüğümü hatırlamıyorum.
Modellerin ısrarla vermediği kar yağışını sanırım daha önceden tahmin ettik 😎😜
-
Sahutt gözün aydın kardeşim 👏👏
Sağ ol dayı. Gece gündüz sabah öğlen demeden takip ediyoruz. 2 sene sonunda aldık kar yağışını. Dewpoint sınırda şu an. Gece yarısına doğru kara çevirir tamamen.
-
Sefa kazancc maaşallah. Devamı da var inşallah