Sakin olun. Nem kötü değil. Sıcaklık daha soğuk girmeden beklenenden düşük gidiyor. Rüzgar da çok iyi. Yağışlı kütle birkaç saate yetişir. O saate kadar düşüş yaşarsak iyi. Üstüne soğuk girişi....
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kötü durumda miyiz dışarıda yagis yok ve diyagramda kar yuzdesi 30 seviyelerine kadar düşmüş
Niye kötü durumda olalım. Soğuk girişi okacak birkaç saate. Yağış da gelir
-
Ben takipteyim. Rüzgarın kuzeyli olması beni mutlu ediyor şu an. Bakalım soğuk girişi olduğunda neler olacak
-
hatay ve kahramanmaraş için kar olasılığı ne kadar kaldı hocam Sahutt
Var hala canım. Daha soğuk girişi olmadı. Sabah maraşta olmaması üzdü ama.
-
sahut hocam nerdesin sabah analizi nasıl Sahutt
Uyuyorum ?
-
Kuzeyden rüzgar başladı sıcaklık yükseldi
Henüz soğuk giriş yapmadı çünkü
-
ama değil kar yağmur bile yağmadı kar ne zaman başlıyacak
Size doğru gelen bir kütle var. Başlaması lazım birazdan
-
Kuzey den ruzgar kacta baslar bilgisi olan varmi....
Şu an accu kuzeyli rüzgar öngörüyor. Nem e 85 diyor. MGM rüzgar yok nem 99 diyor.
-
HATAY ANTAKYA
ANLIK DURUM (17 Şubat - 07.46)
6,2°
Yağışlı
-
Vermemis mi yani gfs?
Yahu vermiş. Sana yarın öğleden sonra ancak diyorum da.
-
Burda hafif ruzgar basladi bu arada yagis da yok.
Güneyli rüzgar başladı. Yağmur başlar birazdan. Sabah görüşürüz arkadaşlar. yasarbahadirr sabah 6 gibi yağışınız tamamen kara dönüyor bu verilerde. Alarm kurun o saate.
-
Sabah 10da kar baslatmis perşembe sabah 4e kadar diyorlar
Yok canım. Daha neler. Abartmayın abi. Sabah 10 da soğuk girişi bile yok. O soğuk kar soğuğu değil. Bizim beklediğimiz soğuk öğleden sonra ancak giriyor. Gece 01 gibi yqğış iyice hafiflemiş oluyor. Geçen seneki sistemin birebir kopyası
-
Gfsde değişiklik var
Nasıl bir değişiklik?
-
Yahu az önce yorum yaptım ne güzel her yer için. Duamızı da ettik. İyi geceler dedik. Ne oluyor yine. Bir değişiklik mi var?
-