Beklenen değer 8 derece. Malatya şu an 2.5 derecenin altına düştü
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Malatya'dan gol haberi geldi gelecek. Soğuk hızlıca bölgemize giriş yapıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Bak işte şimdi oldu
-
En az 4° soğuması lazım onun
-
Aynı şekilde Salı günü de hafif bir yağış var ve alırsak kar olarak alma ihtimali var
-
MGM’nin canı sıkılmış 3 güne direkt kky vermiş. Yağış başladı. Akşam sert sistem girişi ile muhtemelen kky döner. Yarını konuşmak bile zor bu sistemde. Ama yarın kar ihtimali devam ediyor. 👀
-
Hafiften yağış başladı. Fırtına eşliğinde. Güzel bir sistem olsun inşallah
-
Gfs öğle güncellemesi kar haritasını paylaşabilecek var mı rica etsem
Tabii ki . Buyurun.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
Sahutt geldimi yağış?
Hayırlı günler herkese.
Buralarda yağış sonrası klasik soğuk ve don olayı var.Bakalim bir kaç gün eksilerde gezeceğiz
Biraz uyuyayım dedim. Gözümü bi açtım dışarısı karanlık 🙃
Hava kapatmış her an yağış başlar. Ama hava sıcak . Terleyerek uyandım -
Ecmwf kar haritasını paylaşabilecek var mı rica etsem?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
sabah ogle arasi baslar heralde. ama yogunluk diyarbakirin 100 km kuzeyinin batisi ve dogusu gibi gorunuyor.
Bugün değil. Hatta yarın bile değil diyebilirim. Yarın akşama doğru ancak kar değerine inebileceğimizi düşünüyorum. Yarın akşam ile sonraki öğleden sonraya kadar hareketliliği takip edeceğim bakalım.
-
Bir saate güncelleme başlıyor üle 😂😂😂
-
sivas yozgat kayseri hazirmi arkadaslar.
Üçü de başladı bildiğim kadarıyla
-
yuksek basinc altinda bolgelere kar haberi vermekde zor oluyo be
ama aliskiniz biz balikesir olarak her yere yagar bize yagmaz. 1 metre kar aliriz köyler falan. memlekette baska yerde kar olmaz. balikesir boyle bir yer. gerci bu sistemde 400-500mt ustu heryer kar aldi balikesirde ilk yagista sadece merkezde yoktu.Bakalım 750 rakımda biz de almadık henüz beklemekteyiz