antalya ya yağışa heryere yağar
Öyle düşünmeyin. Güncellemeleri takip ediyorsanız. Soğuk Antalya'dan geliyor. Kırpıla kırpıla bize ancak 0 izotermi giriyor. Yani Antalya'nın şansı bizden yüksek.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturantalya ya yağışa heryere yağar
Öyle düşünmeyin. Güncellemeleri takip ediyorsanız. Soğuk Antalya'dan geliyor. Kırpıla kırpıla bize ancak 0 izotermi giriyor. Yani Antalya'nın şansı bizden yüksek.
Bence gayet de takibe değer. ECMWF ile soğuk açısından mutabıklar. GEM iyi de yağış vermiş o tarihe. Dün de böyle veriyordu. Bu istikrar güzel. GFS öğlen güncellemesinde takip edeceğim kısım o olacak. Zaten öncesinden beklentimi çok düşürdüm.
222.saat. Bakalım takibe değer mi....
GEM bize bu şeklide kar vermiş.
Pazar gece güncellemesine bağlıyım oda kötü gelirse ben bu kışı bitiririm
Kışı bitirmek için erken. Mart başına kadar böyle sistemler silsilesi olma olasılığı yüksek
Gem bu şekilde
beyler kahramanmaraş'a kar yağma olasılığı nedir
Kahramanmaraş' ta çarşamba akşam kar başlar diye düşünüyorum.
Hatay için son durum nedir iyi gelişmeler var mı
Yok maalesef. Hatta havada bile görme olasılığımız kalmadı diyebilirim. Varsa bile az bir olasılık. Güzelim sistem. Tüm ülkeye daha düne kadar - 12 ler sokan sistem ne hale geldi. Bu sisteme efsane vs diyenler vardı. Bizim için gayet normal bir kış sistemi. Yağmurlu serin bir kış sistemi. Gerçekten üzüldüm. Beklentim vardı bu sistemden. Hala her şey bitmiş değil ama. Ben umudu sabah ECMWF güncellemesi ile ayın 20 sine kadar kestim
Çıktığında atma gibi bı şansınız varmı hocam
Sanırım yatacağım. ?? Sabah bakarız abiler duruma. İnşallah yüzümüzü güldüren senaryo ile karşılaşırız
Senaryolar şu an çıkıyor. Yarım saate diyagramın ilk kısmı güncellenir
Sanırım tek kar vermeyen ana çıktı olacak. Ben buna net olarak sıcak çıktı derim.
Peki uyarlarsa örtülük kar alma şansı var demi
Ya önce uysun. Söz 20 cm örtü. Ama soğuk olması lazım.
Ben konuşmuyorum.
108 H MONYENNE
120 H MONYENNE
Bu sefer verecek diye düşünüyordum GFS. Sabaha kaldı. Sabah hem ECMWF hem GFS ortalamaya uyarsa mükemmel olur. Ama uymazlarsa sıkıntı o zaman başlar
Girdi ve 180h a kadar 0 da çıkmadı bakalım sabah nasıl olcak takibe değer
Hayır onda değil. Şimdi diyagrama da yansır. Bütün senaryoların ortalaması. Yani GEFS MONYENNE.