Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Birkaç güncellemedir GFS Doğu Akdeniz e soğuk girişi ile beraber yağış öngörmüş. Bir şeyler olacak gibi. ?
-
Ukmo kötü çıkmış ya
-
Vay be. Bize bile - 6 giriyor. :')
-
ismail1903 bölge konusundan sorabilirsin sorularını...
-
Cuma günü Zonguldak Kky tek eksik onun kar olması :'D
Ne dertler var yarabbi sen koru.
-
bari 5 günlük güncellesinler oda kardır
???. Güncelleyecekler birazdan. Şimdi GFS ye bak. Bittiği zaman güncel olur
-
Izlanda güncellendimi
Yav yok. ??. 1 saate kadar güncellenir. Sabır yahu
-
Ens tüm ülkeye kar veriyor
-
6 saat daha devam etse bize de kar verecekti. Olsun. güzel yağışlarımız var. Sabah görüşürüz. Önce kar haritası CAN ?
-
En yüksek 3.9
En düşük - 0.6
-
Biraz gerçeğe dönük , biraz tatminkar
Öncelikle hepinize iyi geceler diliyorum dostlarım. Şöyle çok uzun olmasın önümüzdeki vadeyi değerlendirelim. Öncelikle söylediğim gibi bölgemize çarşamba günü yağışlar geliyor. Yağışla birlikte sıcaklık düşüşü de olacak. Kimi yerde kar değerlerine inecek. Ancak büyük bir ihtimalle Kahramanmaraş merkez hariç merkezlerde bu sistemde kar göremeyeceğiz. Hatay ve Osmaniye nin yağışın son saatlerinde karla karışık yağmura ve hatta hafif kar yağışı ile yağışa kısa bir süre veda edeceğiz. Bölgemizde 800+ rakımdaki yerlerin çok fazla sıcaklık sorunu yaşayacağını düşünmesem de, her şeyin olabileceğini hatırlatmakta fayda var. Bu sistem ile ilgili kesin bilgiler yarın akşam elimize geçmiş olur yüksek ihtimalle. Ayın 20 si ve sonrası takibe değer yağışlı ve soğuk havalar tekrardan henüz bölgemizi terk etmeden kapımızı çalabilir. Bu da her türlü sürprize açık olmamız için bir sebep gibi dursa da vade uzun. Önce önümüzdeki sisteme odaklanalım. Ardından o sistemde sürpriz kovalarız ?. Çok detaya girmeden bir inceleme yaptım. Umarım akıllarda soru işareti kalmamıştır.
Umudumuzu kaybetmeden takibe devam ediyoruz. Son söz atmosferde...
Hepinize iyi bir haftasonu diliyorum. Sağlıkla kalın..
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. GEM'E göre bir iki şehir kar almıyor sadece. İnşallah tutar.??
-
Darısı başımıza?
-
En düşük kaç ölçüldü?