Radarda kütle olmamasına rağmen halen yağıyor maşallah
Valla mutlu etti bizi. Sabah sabah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRadarda kütle olmamasına rağmen halen yağıyor maşallah
Valla mutlu etti bizi. Sabah sabah
Hatayın en yüksek noktalarından olan Amanos Dağlarına yılın ilk karı düştü. Dün paylaştığım radarda yaklaşık 2 3 saat süren yağışta Amanos Dağlarında kar yağışı etkili oldu. Yer yer örtü de oluşmuş durumda. Şehirde bütün gün sis etkili oldu. Bu yüzden fotoğraf paylaşamıyorum. Ama biz de sezonu açmış bulunmaktayız.
An itibariyle Hatay'da şiddetli yağmur etkili oluyor . Radar görüntüsüne bakın. Maaşallah
Hataya doğru gelen sağlam kütleler var. 12 gibi yağış başlar sabaha karşı sona erer. Yer yer kuvvetli yağmur da görülebilir. Ayazlı gecelerden önce iyi gelecek
Hepinize selamlar dostlar. Süreç hakkında ufak bir değerlendirme yapalım. Yukarıdaki görsel önümüzdeki 5 gün boyunca bölgemizde beklenen toplam yağış haritası. Bölgemiz yağışsız, sakin ve serin bir dönem geçiriyor bugünlerde. Hafta sonuna doğru Antalya'nın batı kesimlerinde yerel yağmur görülebilir. Yarın Hatay Osmaniye arası kısa süreli ufak yağmur geçişleri görülebilir. Perşembe günü neredeyse bölgenin tamamı güneş alıyor. Ve geceler çok soğuk geçmeye başlıyor. (Doğu bölgeler daha soğuk olmak üzere). Gece Hatay ve Maraşta sıcaklık (Perşembe) 0 ila 2 derece bandına geriliyor. Göller yöresi(Isparta-Burdur) zaten bildiğimiz gibi. Gündüz eksi dereceler hissediliyor. Hafta sonuna doğru o bölgelerde de hafif yağmur(yükseklerde karla karışık yağmur ve hafif kar) geçişleri görülebilir. Yani özetle kış kendini iyice kuru soğuk ile hissettirecek. Şimdilik haftanın özeti bu şekilde. Tam hastalanma zamanı diyebiliriz yani. Herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet ediyorum. Şimdilik iyi bir hafta diliyorum. Sorularınız varsa buradan sorabilirsiniz.
O coğrafyaya fazla hakim değilim. Malesef yorum yapamayacağım
Teşekkür ediyorum :olumlu:
Elinize sağlık. Çok net ve güzel bir tahmin olmuş. Müsaadeniz olursa sorum olacaktı. Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgerinden de bahsedebilir misiniz?
En yüksek 13.5
En düşük 9.6
Bir tahminde sıralama yapmışız .
Polatlı taraflarında kar yağışı mevcut sanırsam. Siz ne taraftasınız
Angora bulunduğunuz yerde bir hareket var mı? Yer yer kütle oluşumu mevcut çünkü
Semih Ö. üstte kullandığınız görseldeki uygulama hangisi acaba?
Anladım. Çünkü Semih Ö. dışında kimse aktiflik göstermiyor da. Merak ettim. Sorumlu yok mu diye
Bu bölgenin sorumlusu kimdi acaba?