Hoşgeldiniz hocam
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Antalya için maalesef bir uyarı daha yapmam gerekecek. Yarın gün içinde Antalya'ya aşırı yağış düşecek . Bu resimdeki 33.2 mm ise yalnızca 1 saat içerisinde düşmesi beklenen yağış. Bu bütün gün böyle devam edecek. Yağış akşam saatlerinde şehri terk edecek. Bölge halkını oluşabilecek bütün olumsuzluklara karşı bir kez daha uyaralım. İnşallah herhangi bir afet yaşanmaz
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Mersinde önümüzdeki saatler sel ve su baskını çok muhtemeldir. Uyarımızı yapalım.
-
Görüntüleri kes öyle kullan abim
Sahutt fazla olanlar kalmaz altta ustte
Tamam abi. Öyle yaparım.
-
Ya umarım sel olmaz ama Mersinin bu sene çok kurak geçtiğini düşünürsek uzun süreli ve güzel bir yağışa ihtiyaç var .Toroslar da kar yağar mı?? merkezden dağlardaki kar manzarasını izlemek istiyorum
Toroslar boş geçmez. Güzel birikim de bekliyorum ben. Yağış gitsin Bi. Fotoğraf atarsınız buraya. Torosların fotoğrafını
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Antalya'da etkili olan kuvvetli yağışla birlikte bazı bölgelerde su baskınları meydana geldi.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kent merkezi ve ilçelerinde gök gürültülü sağanak etkisini sürdürüyor. Son 24 saatte metrekareye kent merkezinde 31, Manavgat'ta 117, Serik ilçesinde ise 97 kilogram yağış düştü. Uyarılarımızı yapmıştık.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Aynı zamanda Adana ve Mersinin yüksek kesimleri ara ara sulu kar atıştırıyor. Toroslarda kar yağışı etkili ve önümüzdeki saatlerde etkisini arttırarak devam edecek. Güzel bir birikim söz konusu. Yağış önümüzdeki saatlerde Mersinde çok şiddetlenecek. Şimşek aktivitesi ile birlikte. Sel ve su baskını riskleri söz konusu. Dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir
-
Tamamdır
Atmadan mesajını görsel yüklenince tam boyut tıkla
Yaptım usta. Sıkıntı yok
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Antalyanın kıyıya yakın kesimlerinde şimşek aktivitesi görülüyor.
-
Görüntüyü neden tam olarak paylaşamıyorum onu anlamadım
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Anlık radar durumu bu şekilde.
-
Yok bu forum açıldığından beri olan bir olay olduğundan öyle dedik uzatmaya gerek yok.
Anladım hocam. İyi forumlar
-
Ama konuyu kapattı herkes. Yani eğer beni kast ettiyseniz tekrardan herkesten özür diliyorum. Benden bir şüpheniz olduysa. Ama ben öyle bir şey yapmadım. Hiçbir zaman da yapmayacağım. En son ben tahmin başlıklı bir sayfa açmıştım çünkü. O yüzden özür dileme gereği duydum
-
Yani benim yazdığım zaten bir tahmin bile değildi. Herkesin yazabileceği basit bir yazıydı. Bunu başka bir yerden alıp paylaşmam kesinlikle. Bir şüpheniz olmasın