Yani ben de üstüme aldım da. Hiçbir yerden almadım ben. Kendim yazdım tamamını
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Forumca Toroslara gezi düzenliyoruz. İzin kağıdı var :-D
-
Mersine de uyarı geldi MGM den. Bu şehirlerimiz ülkemizin kuraklığının acısını bu kadar kısa sürede çıkardı
-
Toroslar fena kar alır.
Keşke yasak falan olmasa. Ne tur yapılır
-
MGM den Antalya'ya aşırı yağış uyarısı geldi. Beklediğimiz gibi.
-
Kim olduğunu çok merak ettim. Direk mi ban yiyecek yoksa ne olacak?
-
Bu kadar yağış düşerken Torosların durumunu çok merak ediyorum.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Önümüzdeki 24 saat içinde kıyılarda kuvvetli yağış devam edecek. Maşallah
-
Ben de buradaki bir arkadaşımızın tahmininin aynısını farklı bir forumda gördüm. Ama o aynı kişi olabilir emin değilim
-
Ben de aday olabilirim EGE sorumluluğuna.
Yakışır.
-
İyi akşamlar.
Batı Akdeniz'de yarın öğle saatlerinden itibaren doğu ve güneydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına beklentisi bulunuyor. Fırtına pazartesi günü 7 ila 9 (75-90 km/sa) kuvvetli fırtınaya döneceği ve aynı gün akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.
Doğu Akdeniz'de 14. 12. 2020 pazartesi ilk saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden sonra doğu ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına beklentisi var. Fırtınanın etkisini salı günü kaybedeceği tahmin ediliyor.
Oluşabilecek bütün olumsuzluklara karşı bölge halkını dikkatli olmaları konusunda uyaralım.
Ay sonu sistemi için de bugün yarın bir bilgilendirme yaparım inşallah. Ancak yine de beklentilerimiz çok yüksek olmasın. Adana, Mersin ve Antalya'nın kıyı kesimleri için de çok bir beklenti oluşmasın. Kahramanmaraş, Adana'nın yüksek rakımlı bölgeleri ve Hatay için ihtimal devam ediyor. Takipteyiz. Toroslar bu sistemde çok güzel kar yağışı alacaktır. Detaylar için henüz çok erken. Sistemi takipteyiz. Detaylar belli oldukça paylaşım yapacağım. Elbette son söz atmosferin. Hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum.
-
Başarılar, hayırlı olsun şimdiden, arkası da gelecektir inşallah Sahutt
İnşallah hocam. Teşekkür ederim
-
Hayırlı olsun hocam
Teşekkür ederim hocam. Forumumuzu birlikte büyüteceğiz inşallah
-
12 Aralık Cumartesi Günü Antalya'nın Merkez ve Batı ilçeleri ile Göller yöresinde yerel,şiddetli yağış beklentisi var.
13Aralık Pazar Günü Muğla ve Antalya illerimiz için ve şiddetli yağış riski var. Ayrıca bu tarihlerde Akdeniz bölgesi genelinde rüzgarın şiddetli (50-70 km/sa) yer yer fırtına( 60-80 km/sa) şeklinde eseceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı bölge halkından dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Üstelik yağış alan yerlerde sel ve su baskını riski bulunmaktadır. Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum. Sorularınız varsa buradan sorabilirsiniz
-
Herkese selamlar. Bu konuyu elimden geldiğince aktif tutmaya çalışacağım. Bölge ile ilgili uyarı ve tahminlerimi bu başlık altından yapacağım.