Batıda düşük rakımlı bir ilde yaşıyorsanız kesebilirsiniz.
Ben Hatayda yaşıyorum. Keseyim mi ben de
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBatıda düşük rakımlı bir ilde yaşıyorsanız kesebilirsiniz.
Ben Hatayda yaşıyorum. Keseyim mi ben de
Abartı bir tahmin olmuş.
Bende sunucu hatası var abi
Hocam Chrome a Erzurum Belediyesi Canlı yayın yazsanız. En üstte çıkan site resmi sitedir. Oraya girin. Sonra herhangi bir yere tıklamanız gerek yok. Şu an yağmur var zannedersem. Hava 2 derece
Tahminim 6.2 kaç ölçüldü en son
Yani biz de kar seviyoruz da. Her dakika sorunca ne değişiyor.
Abi. Toplanıp Salihi bir kayak merkezine bırakıp gelelim:-D:-D.
Reis bölge bölge devam edecem olacak
Ne zamana yayımlayacaksın tahminini kral?
Bu durum yalnızca Aralık ilk hafta değil mi? Aslında zaten bizde kış ocakta başlar. ??
Aralık ayı için geceleri tek hanelere bile zor inecek öyle söyleyeyim Max inceek sıcaklık şuan için 10 derece.
Ha bu bölge bölge yüksek yerler acısından değişir. Merkezi baz alırsak bu şekilde
Yani gece 10 dereceden inmeyecek. Doğru mu anladım. Soğuk sıkıntılı o zaman. Mesela bugün gece 5 dereceye kadar iniyor ama
Tamam abim hayırlı geceler sağlıcakla kal
Kral bölge bölge değerlendirmen ve haritalı tahminin olacak mı acaba?
Hatay bu günden sonra 4 ila 6 derece daha sıcaklık artışı yaşayacak ay sonu 30 1 2 Aralık ta kapalı hava hakim olabilir. Yinede yağış olarak çok az sıcaklıklar ise aynı seyrinde devam edecek
Yani 20 dereceleri aşacak mı tekrardan. Geceler çok soğuk çünkü.
Ve bu gelen serin ve yağışlı havalar kış için nasıl katkıda bulunur. (örn. Yer sıcaklığı vs.)
Hatayın yağış ve sıcaklık durumu nedir hocam?
Malesef vade uzun küçük alanlar için tahmin yapmam doğru olmaz.. bir de spam yapmazsanız çok iyi olur:)
Elbette. Fikrinizi merak etmiştim sadece.
Sorunuza mutlaka cevap gelecek kafadan sallamadan o yüzden biraz beklemek zorunda
Tabii ki. Bekliyorum sayın hocam...