Efsane kar yağıyor ve şimşek çakıyor
Fotoğraf atabiliyor musunuz hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEfsane kar yağıyor ve şimşek çakıyor
Fotoğraf atabiliyor musunuz hocam
Yetişemedik internet sıkıntısı vs. Athena eline sağlık abim. İnternetim müsaade ederse gece güncellemesini paylaşabilirim
Sahutt 500hpa beklentisini atabilir misin önümüzdeki saatler için ? (ücretli verilerden)
İnternetim çok müsait değil . 1 saat sonra atabilirim 🙋🏻♂️
Umuttepe’ye doğru yola çıktım fotolar geliyor
Haydi bakalım kazasız belasız.
BURSA YENİŞEHİR HAVALİMANI 23 Kasım - 14.50(Yükseklik: 238m) | 1, |
GEBZE 23 Kasım - 15.15(Yükseklik: 176m) | 0,5 |
İSTANBUL BÖLGE 23 Kasım - 15.15(Yükseklik: 18m) | 2,9 |
BOLU 23 Kasım - 15.09(Yükseklik: 743m) | 0,9 |
23 Kasım - 15.09
Hafif Kar Yağışlı
Yalova merkez de başlamış
Pendik sahil çatı ve araba hafif tutunca kky sulu kara çevirdi ama özellikle Pendik tuzla e5 üstü bölgeler gözle görülür şekilde örtü yapmış
Görüntü atın hocam nerede başlarsa herkes görüntü atsa güzel olur
Üni bitti görev sebebi ile burdayım hava gayet güzel ilerliyor sahut Hatay nasıl
Diyarbakırdayım reis. Yine de sınırdayız bu sistem bizi çok etkilemeyecek kar açısından . Önümüz kış
İstanbul’un birçok yerinden kar haberi geliyor sizdeyiz. 👀
AB hareketi çok önemli. Artık 50 saat civarı bir süre kaldı. Ve muhtemelen Diyarbakır’da kar sınırı ancak 1000 metre civarına inebilecek. Şu anki görüntüler o sabah verilerine göre. Akşamdan sabaha bir bozma var bölgemiz adına. Bize ne kadar bozarsa batıya o kadar düzeltir. Hayırlısı diyelim
Günaydın. Hayırlı sabahlar . Şimdi uyuyacaklara Allah rahatlık versin 🙋🏻♂️
İnanılmaz bir rüzgar hızı. Ipsala uçuyor
ben saatimi tam buna gore kurdum uyandim Sahutt senin mesajlari bitiremedim hala. iyi calismissin
Hoşgeldin abim. Sistem takibi keyifli oluyor ya. Az çok gelen giden de oluyor. Bize de bir şeyler düşer belki. Ondan da geçtim hava bu kadar hareketliyken takip aşırı keyifli🏃🏻➡️
Edirne merkez 3.30 da 19 hatta 20 dereceyi gördü. Şu an saat tam 04.01 ve Edirne 10 derecenin altına düşmek üzere. Yarım saatte 10 derece 😳😳
Daha önce çok az şahit olunan bir durum