wriscuttern tarafından yazılan gönderiler

Dünün tam tersi bir görüntü vardı bence. GS ilk yarı iyi ikinci yarı kötüydü, FB ise ikinci yarı iyi başlayıp çok net pozisyonlardan yararlanamadı. Kısaca galibiyet çok yakındı.

Ayrıca Sahutt ve Whisper dayımın dediği gibi hakemlerin tavırları bir garip. Dün akşamki penaltı bence yoruma açık ama net bir kırmızı kart es geçildi. Bugünde aynı terane dybalanın faul bile olmayan pozisyonu, VAR olmasa FB aleyhine penaltı olarak geri dönecekti.

Osimhen olsaydı ilk 20 dakikada 2-0 bulurdu Galatasaray. Büyük futbolcu eksikliğini fazlasıyla hissettirdi. Bu maçta Leao’yu hiç beğenmedim. Belki baskıdandır veya skordandır bilmiyorum, maça kafa olarak 1 aksiyon dışında giremedi.

Fenerbahçe için ise derbiye kadar Roma maçına garanti 3 puan yazıyordum. Şampiyonlar ligi atmosferi, iç saha avantajı vs.. maçı FB koparabilir ama düşündüğüm kadar kolay olmayacağı kesin. Gasperini ile Roma çok sağlam takım olmuş, hiç takip etmemiştim.

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Abi öncelikle eyvallah güzel yazmışsın da valla olaya tamamen kendi pencerenden ve "biz masumuz herkes bize düşman" kafasıyla bakıyorsun. Ligimiz içerisindeki durumlar için fikrim değişmeyecek. Avrupa kısmına gelirsek buradaki çoğu insan maç öncesi sonrası yazdıklarımla şanlı bayrağımızı temsil eden her takımı canı gönülden desteklediğimi bilir.

Hakem atanıyor diye yaygara koparan gördün mü demişsin ? Türkiye'de bu işin kitabını bizzat sizin yönetim yazdı. "Bu ligi bitirtmeyiz", "örgütlü yapı var", "Lale Orta sezonu" diye kameralar önünde bağıranlar kimdi? Türk futboluna "ofsaytımsı" diye bir kelime girdi sizin Sivas maçı yüzünden. Kendi lehinize hata olunca hakemdir insanlık hali oluyor, aleyhinize olunca operasyon çekiliyor. Kusura bakma da algının kralı tam olarak bu işte.

Rakiplerin başarısını biz küçümsemiyoruz, tebrik ederiz falan demene cidden güldüm. UEL çeyrek finalde elendiğimizde resmi hesaptan anında "tarih bir kere yazıldı" diye ergence paylaşım yapıp dalga geçen sizin kulübünüz değil miydi? Abi biz uclde namağlup gruptan çıkıp Türk futbol tarihinin rekorunu kırdığımızda "köy takımı grubundan çıktılar" diye her yerde algı yapan sizin taraftar ve medyanız değil miydi? O yüzden biz başarı küçümsemeyiz falan geçeceksin o işleri.

Başakşehir maçı muhabbetine gelirsek, herkes sadece kendi canı yandığı pozisyonu cımbızlıyor işte. O ucuz dediğin penaltıların aynısı son yıllarda şampiyonluk yarışlarında hep GS lehine çalındığında diğer takımların neler hissettiğini bir düşün. O penaltıyı bize verseler yer gök inlerdi diyorsun ya, asıl size yapılsa sizin medyanız yeri göğü inletirdi.

Yani demem o ki, sahada iyi top oynadığınızda hakkınızı veririz ve ben kendi açımdan avrupa galibiyetleri için hakkınızı teslim ediyorum eyvallah. Ama "biz hiç algı yapmayız, hakem konuşmayız, rakiplere çok saygılıyız" dersen orada bi dur derim. Türkiye'de algı işini de medya gücünü de en profesyonel kullanan camia açık ara Galatasaray'dır.

Konuyu uzatmak istememiştim fakat cevap vermemekte olmayacak o yüzden seviyeli bir şekilde kendimi açıkladığımı düşünüyorum.

wriscuttern bence penaltı değil bu pozisyon.En sondan bi önceki açıya dikkatli bak.Net şekilde kendini atmış.Maçtan sonra hakem yorumlarına bakalım bi bence penaltı diyen çıkmaz pozisyona hakemlerden.

Penaltıyı almayı becerememiş bence abi. Kalecinin niyeti temiz değil kendini hiç sakınmadan hamle yapıyor ama kasımpaşalı topçuda çok erken bacaklarını toplayıp atlıyor.

Kasımpaşa’nın net penaltısını yediler.

Harici İçerik x.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Belli dakikaları güzeldi maçın. Su an Arsenal Chealsea oynuyor. Çok keyifli geçiyor. Statta sanki 300 bin kişi var 😃

United Everton maçıda müthişti. Son dakikada Maitland inanılmaz bir golle 1 puanı Everton için aldı.

Harici İçerik x.com

Bu siyasal ve partisel konular en çok yaftalamaya açık konulardır.Zaten bu konulara girersek işin içinden çıkamayız lakin sadece sana şunu söyleyim bu konular sadece futbol değil sanattan tut müzik dünyasına spora siyasete kadar zaten herkezin birbirini suçlamak için bir silah olarak kullandığı konulardır.Çünkü bu tarz konularda suçlanan kişinin aksini ısbatlaması için büyük bir mücadele vermesi gerekir.Bu yüzden bu tarz konular yaftalamaya en açık vede en çok tercih edilen konulardır.

Ama saha içindeki adaletsizlik konusunda hiç kusura bakma eren galatasarayın son başakşehir maçı herşeyi anlatıyor.Tabiki tercih senin istediğin takımı tutarsın istediğini desteklersin ama galatasaray siyasetle uğraşıyor bu tür işleri futbola karıştırıyor saha içindede kayrılıyor dersen buda biraz ağır olur🙂

Faul olmayan pozisyondan gelen frikik golü sayesinde alınan 3 puan, her şeyi açıklıyor haklısın abi. Saha içinde hakem kararları saha dışında algı oyunları ile her zaman olduğu gibi kayrılmaya devam eden taraf Galatasaray. Futbol konusunda fikir değiştirmek zordur, herkes kendi objektifinden bakar ve "bana yarıyorsa gerisi umrumda değil" moduna girilir. Bu yüzden yazdıklarımın tartışma yaratacağını bilsem bile kendi doğrumu yazmadan geçmek içime sinmeyecekti. Konuyu uzatacak yeni bir mesaj eklemeyeceğim.

Harici İçerik x.com