4.9 artçıyı hissettik gene
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçmiş olsun sarıyerde ilk defa bu kadar net hissettim depremi
-
mehmet civan vallahi abi bu sezon hiç bir şeye olmaz diyemiyorum 😅
Ama herkesin birbirine jest yaptığı bu ortamda Beşiktaş 3. olur ✅
-
Muğlaspor 2. Lig'de
Kanka her ligi takip ediyon vallahi, bravo 😅
-
Şampiyonluğa oynama konusunda hemfikirim hatta daha karamsarım diyebilirim. Gençlere gelecek olursak hocanın özellikle Göztepe maçı için gençleri Arroyo, Fahri Kerem, Semih… bu kadar dışarıda bırakacağını zannetmezdim. Beni dünki tercihleriyle inanılmaz şaşırttı. Avrupada olmamız şart, hem bu alışkanlığı kazanmak hem de ekonomi açısından. Bir de tabi bu işin topçu bulma boyutu var, avrupasız bir fikstüre kaliteli topçu bulmak benim gözümde imkansız. Sahutt
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
“Bu takımı ilaç kurtarmaz, ameliyat lazım.”
-Ole Gunnar Solskjaer -
Karayel çok yatık anadolu yakasının belli bir kısmı deklerden yararlanabiliyor.
-
Hepsi bu kadar mıydı yav
DEK’lere bakmak lazım abi. ICON ve GFS yatık karayel olmasına rağmen İstanbul’un içinde DEK vermişti. Sen benden daha iyi bilirsin ama cephede saf kar şartları avrupa yakası için zor duruyor 🫡
-
Yağış hattı hızlı hareket ediyor. Anadolu yakasının cephe yağışında kar görme ihtimali var
-
Çatalca radar sahası 0.3 derece
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ENKA sıcaklık grafiği 📉
-
Hazır eski sinoptiklere dalmışken, bir neslin efsanesinide ekleyelim. Karayel dendikçe aklıma geliyor
-
Az önce graupele benzeyen yağış gördüm
Evet muazzam bir graupel bastırdı. Muhtemelen dikey hareketlerin kuvvetli olmasıyla alakalı. Karayel fenaa...