wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tarabya sahilde bile köpekler yüzünden yürüyüşümüzün yarım kesildiği bir geceden, iyi geceler 🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Müthiş haber. Defalarca Sarıyer Belediyesi ile iletişime geçmeme rağmen herhangi bir aksiyon almamışlardı. Hayvan severlik ile hayvan (para) taparlığı karıştıran tayfa yüzünden sokaklarımız Hindistana döndü. Umarım artık bu sorun kökten çözülür. Özellikle evimin etrafında neredeyse her sokakta yavrulu yavrusuz it sürüleri geziyor.
-
Konular karışmış dayı gene Whisper
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kibir 🙃 -
Bir yandan Bosna İtalya kovalıyorum penaltılara gitti bakalım ne olur
Aynı şekilde gönlüm Bosna’dan yana
-
Şükürler olsun 🙏
-
Görüş mesafesi çok düşük. Özellikle araç kullanırken ekstra dikkatli olunmalı.
-
Toprağın suya bu kadar doyduğu bir dönemi uzun zamandır hatırlamıyorum. Tam ihtiyacımız olan zamanda 3 gündür kesintisiz yağış alıyoruz

-
Barajlar uzun süre artışa devam eder. %65 seviyesine rahatlıkla ulaşırız diye düşünüyorum 🌨️
-
Yazın dünya kupasında Türkiye’mi desteklememe 90 dakika kaldı. 24 yıllık hasret son bulur inşaallah 🇹🇷🇹🇷
-
Dayı ben geçen farkettimde yazmayı unutmuşum. Olsun bu da farklı bir maçın ikinci yarısı 😬
-
Hayırlı akşamlar herkese
Köye kaçalım bakalım,bu gece bir sürpriz olabilir yağış ile soğuk ,kar çakışır inşaallah
Hayırlı akşamlar dayı. Haber bekliyorum senden ❄️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cephenin asıl kısmı yaklaşıyor

-
Tarih
27/03/2026
Genel Doluluk Oranı (%)
53,46
Baraj Adı Baraj Kapasitesi (m3) Doluluk Oranı (%) Açıklama Omerli 244540000 74.86 - Darlik 102463000 69.86 - Elmali 9600000 92.29 - Terkos 195974000 39.21 - Alibey 34143000 44.61 - BCekmece 129892000 38.78 - Sazlidere 88730000 33.39 - Istrancalar 6231000 91.13 - Kazandere 21096000 58.7 - Pabucdere 35222000 29.3 - Bu süreç öncesi barajlarda %50 barajını aşmamız sevindirici haber ancak çok daha fazlasına ihtiyacımız var.
-
Güneşli bir gün değil mi ?
Gün içinde 20 dereceleri bulan sıcaklık ile bu saatlerde olduğu gibi bahar havası devam edecek. Akşam saatlerine doğru cephenin girişiyle sıcaklık 9-12 derecelere gerileyecek ve beraberinde yağışıda getirecek. Cephe geçişi sırasında zaman zaman oraj gözlenebilir. Yeni bir yağışlı ve kıştan kalma dönemin başlangıcını, bu gece geçişini yapacak olan cephe ile açıyoruz.
Önümüzdeki 6 gün düşmesi beklenen yağış miktarı ise bu şekilde ;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.