Batı bölgelerin umutlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu bıçak sırtı dizilimde şans eseri bi salınım olursa doğu odaklı olacaktır.
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
AIFS ve ECMWF tarafında işler bu şekilde ;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İlginç bir diyagram
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

Bu sene yüzde 45 ihtimalden bu rezalet görüntüye evrilen kaçıncı sistemcik bilmiyorum. Gerçi bu süreçte yağışta yok...
-
Azor desteği olsa
-
TS FB maçından haksız bir galibiyet almışsa,haksız bir şeyler varsa, olmuşsa doğrudur...
Bahsi geçen ah bence şampiyonluk dayı. Bu konuda bir Beşiktaşlı olarak kupayı aldığı tescillenen takım benim gözümde şampiyondur. Yaşım gereği o dönem ligte ne yaşandı hiç hatırlamıyorum.

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Daha vade uzun 2 hafta var yeter ki gelsin batılama doğulama yaşanacaktır illa ki
Sinoptik bana hiç umut vermiyor. Öncesindeki salınım gerçekleşirse batı bölgelerin bu kısımda şansı biraz daha yüksek.
-
Olası bir sistem inişinde en riskli kısım yükseğin üzerimize yatması ve kuru soğuk yaşamamız. Maalesef modeller ara sıra salınım göstersede henüz bize uygun bir basınç dizilimi göremedik ☹️
-
Batı bölgeler için büyük oranda kuru soğuk sinoptiği, genel anlamda karadeniz efsanesi.
-
Dünya kupası yolunda önemli maçta Sırbistan deplasmanında 68-62 öndeyiz. 3. çeyrekte 15 sayılık farkı çok iyi kapattılar…
İyiyizz iyii devam 🫡
82-78 kazanıyoruzzz.
Dünya kupası eleme grubunun namağlup lideri TÜRKİYE 🇹🇷
-
Dünya kupası yolunda önemli maçta Sırbistan deplasmanında 68-62 öndeyiz. 3. çeyrekte 15 sayılık farkı çok iyi kapattılar…
İyiyizz iyii devam 🫡
-
Uzun zamandır benzer mesajlara şahit oluyorum. Bahar ayında soğuk gelmesin Don vuruyor Meyvelere Sebzelere diye.
Vallahi burada yazan eden görmedim ya da gözümden kaçtı 😂😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sorsanız kışı kapattım ama hala her güncellemeyi unutla takip ediyorum 🙄
-
Aifs diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS yapay zeka modelide 2 güncellemedir bir şeyler gösteriyor.