Beykoz yüksekleri sağlam bir kütle yakalamış. Sarıyer klasik sıcaklıklar kar sınırına yaklaştığı gibi kütleler sıyırmaya başlıyor. Hazır arabaylayken Sarıyer’e kütle vursa giderdim yükseklerine
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Leventte araba üstleri ve yol kenarlarında kar tutup erimiş hafif kalmış bazı yerlerde
-
Abi eline sağlık çok teşekkür ederim açıklayıcı anlatımın için CAN 🫡
Dediğin gibi abi karadenizdeki ab oluşumları piyango bize çıkmadığı sürece izobarları dağıtarak, garanti DEK oluşumlarınıda bozuyor. -
Ege’de neden AB oluşmuyor şartlarda çok müsait duruyordu aslında ?
Güncellemeyi beğenmediğimden değil tamamen meraktan soruyorum -
100 m rakım üzeri iyiydi o sistemde.
Evimin önünde kalitesiz bir örtü varken 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer yer dize kadar kar birikmişti.
-
MGM bu gece ve yarına kky ve hafif kar çarşambaya ise kar vermiş
-
Eco 12sindeki yağışları kar olarak vermiş gfs de onaylarsa mini bi 2019 görürüz
2019 tam olarak nasıldı ?
Konumumda hatrı sayılır kar olduğunu hatırlıyorum. Lisedeydim o zaman ve ilçe bazlı tatil olmuştu sanki ama sistemin İstanbul’un ne kadarını etkilediğini hatırlamıyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
10-12 si için özet geçebilecek abilerim varmı kafam karıştı
Karadeniz alçağı olduğu sürece modellerinde kafası karışık son güne hatta 12 saate kadar bile konuşmak zor o gün için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gem diyagram ortalaması -8 mi ben mi yanlış görüyorum 10 gün sonras için
Bakalım 😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Diyagramımız daha iyi gelecek
-
An itibarıyla ENKA Dew Point
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.