Atladığımız bir nokta var 87’yi kimse görmedi 0087
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ernest Muci ig hikayesi
-
Daha Çok Göster
Anlaşma Sağlandı
Beşiktaş, Al-Musrati’den sonra oyuncunun kulübüyle de anlaşmaya vardı.
Sports Digitale
Beşiktaş, Legia Varşova’nın 10 numarası Ernest Muci’yi kadrosuna katıyor.
Muci, bugün İstanbul’a geliyor.
Beşiktaş 22 yaşındaki Arnavut oyuncu ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandı.
Övünç Özdem
Hasan ARAT

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
SEMİH KILIÇSOY
bir gün çıplak gözle izlediğim en iyi futbolcu diyeceğime eminim...
-
Şubat ayı sıcaklık açısından mevsim normalleri üzerinde kapanacak diye düşünüyorum, yağıştan yana zaten sıkıntımız yok bu sene normallerde kapatırız umarım
-
Bu görüntünün sebebi afrika ataklarının artması mı kuzeyde ki soğukların azalması mı

Afrika atakları bence
-
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), hakem kararları hakkındaki tartışmaları önlemek amacıyla VAR kayıtlarını açıklayacağı kaydedildi.
Yeni sistemin Trendyol Süper Lig’de 26. hafta maçları itibarıyla uygulanması bekleniyor.
Adam istifa etmemek için her şeyi yapıyo 😅
Süper kupa rezilliğini unutturamazlar
-
''80 Günde Devri Alem'' kitabıyla bir ilgisi var sanıyordum Sinan
-
Tekrar bir spor hırsı gelmesi lazım bana pandemiden önce çok hevesliydim, baya saldım 2020 sonrası 🙃
-
Biraz tebessüm.
Fener ayak kullanmış abi şike var (!) 😅
-
2022 Ocakta bir tane teyze vermişti kayalım diye, o günden beri saklıyorum bir daha kullanamadık

-
Sen kayak pistlerinde gezerken ben İETT durağında gecenin 4ü 5iyim 😂
O kayak takımı bense kervan halı poşeti (çok iyi kayıyo bu arada)

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
çok mühim bir şey olmamakla birlikte bi süredir gözüme takılıyordu atayım dedim, “göösterdi”
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Uzun zamandır böyle