Dün gece Dusan Vlahovic golü izlemek için gittim. Sağ olsun fazla cömert çıktı 🦅
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beşiktaş çekebileceği en zor kurayı çekti herhalde 😅
Üstelik hapoel beer sheva geldiği için iç saha avantajından mahrum bırakılacağız muhtemelen.
-
Bu sene bahane yok. 2 takımla şampiyonlar ligi 2 takımla avrupa ligi yapacağız inşaallah 🫡
Şampiyonlar ligi ✅
-
Doğum günün kutlu olsun agam Athena
-
Kafama göre bir tarif uydurdum ve şöyle bir şey yaptım ezine peynirini su ve yağ ile akışkan hale yani sos haline getirdim sarımsak ekledim ve makarnaya ekleyip soğuk tüketicem. Sizce nasıl olur
Afiyet olsun yusuf. Ezine peynirini okuduğum an koşarak uzaklaştım 😅
-
Yıllardır tribüne gidiyorum, ilk defa maç devam ederken üçlü çekildiğini gördüm 😅
Dusan Vlahovic, değişik bir mentalle gelmiş buraya henüz çözemedim.
-
PSG, Aston Villa’yı 2-1 mağlup ederek süper kupanın sahibi oldu. 2 sene üst üste UCL ve SÜPER KUPA 😬
-
Bu sene bahane yok. 2 takımla şampiyonlar ligi 2 takımla avrupa ligi yapacağız inşaallah 🫡
-
Dusan Vlahovic.
Beni en az Orkun Kökçü kadar heyecanlandıran adamdır. Acayip merak ediyorum, umarım Beşiktaş’a çok şey katar. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ne topçuydu be… -
Hafif yağış var. Bunu gören bir model var mıydı ?
-
Eren kar ne zaman yağacak onu söyle boşver sonbaharı 😬
-
Makul fiyatlarda ofis veya oyun farketmeksizin koltuk önerebilecek var mı ?
Koltuk seçmek çok zor, oldukça fazla seçenek var bir türlü karar veremedim… -