Adamlar 2. yarı oyunu iyi soğuttu. 1-0 da bir avantaj ama olaitanın ayağına gelen pozisyonları düşününce turu koparmalıydık.
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Haberim bile yoktu,bende gece bakarız demiştim..Neresi veriyor acep?
S SPORT+ yazıyordu ama normal S SPORT kanalında veriliyor.
-
Beşiktaş’ın ön eleme maçı neden şifreli kanalda ?
-
cumartesi yağmur var
Miktarı belirsiz şekilde evet. Bugünki fırtına o gün için bir fragman olabilir
-
Cumartesi istanbulda hava nasıl olur? Bugünkü gibi mi
Yağış merkezini takip etmek lazım. Bir mutabakat yok henüz fakat yağış olacak muhtemelen. Detaylı bir bakış atmaya çalışırım vade yaklaşınca

-
HP Victus kullanıyorum 3.5 yıldır, problem yaşatmadı henüz. Donanım kısmında muhtemelen en fp marka gene HP'dir diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi benim için yeterli düzeyde ancak iyi diyemem, 2 kez müşteri hizmetlerine işim düştü ikisindede ilgi alaka iyiydi işimi çözdüler. Eren
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kasırga takibi windyde varmıydı yeni gördüm çok sarar bunu takip etmek

Bayadır var. Uygulamayı ilk bu yüzden indirmiştim.
-
Emirgan sahilde devrilen ağaçlar var
-
Bayadır böyle hızlı ve öfkeli bir cephe girişi görmemiştim.
-
wriscuttern şahit oldunmu sende az önce ki olaya.
İnanılmaz karıştı dışarısı. Hemen kendimi markete attım valla
-
Rüzgar çok kuvvetli
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. UsTaD abi ?
-
EmreKaya yağış kısmında 25 temmuz harici risk oldukça düşük ancak bölgeyi bilen biri daha net bir yorum ekler.
-
25 temmuz - 1 ağustos arası Antalya Alanya bölgesinin hava durumu nası olacak? Selamın Aleykum
Aleyküm selam abi nerelerdesin sen ? Geçen hafta güzeldi Antalya önümüzdeki haftayı bilemem

-
Ne bu şimdi ironi mi yapıyor acaba?
Hiç kimse böyle konuşmaz, suçlu da olsa böyle alenen konuşmaz..
Neyse bakalım varsa suçu çeksin cezasını diyelim
Bana arkadaşım attı, kaynağı araştırmadım dayı.