Zamanında Haluk Levent'e güvenmiyorum dediğim için yakın çevrem tarafından tepki almıştım ![]()
(Mesajım siyasi algılanılacaksa silinebilir.)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZamanında Haluk Levent'e güvenmiyorum dediğim için yakın çevrem tarafından tepki almıştım ![]()
(Mesajım siyasi algılanılacaksa silinebilir.)
Arşivimden radar görüntüleri #1
Geçtiğimiz kış sezonunda oluşan bu radar görüntüsünü hatırlayan var mı ?
Fiyat skalanı bilmiyorum ama anneme yakın zamanda samsung galaxy a57 aldım. 256gblık versiyonu hepsiburada da 28500tl.
Eline sağlık abi UsTaD .Yarın gün içinde duruma bakıp yazacaktım ben de. Beklentimiz benzer perşembeye dikkat ⚠️
Messiyi üzmüyorlar gene 😅😅
İptal edilen gole bak
Kongo'da elendi. Bosna'da elenirse Ronaldo hariç izleme sebebim kalmıyor
Ek olarak Dünya Kupası tarihinin gelmiş geçmiş en iyisi Kylian Mbappe, şimdiden eklemek istedim.
GOAT'ında vedasıyla benim için dünya kupası sona erdi. Teşekkürler efsanem...
Sonsuza kadar bir hayal olarak kalacak
Son 24 saatte düşen yağış miktarı. MGM ve ECMWF şehrin batısında etkili yağışlar bekliyordu.
Trabzon'un sol bek ne gol atmış bee
Messi kadar sinsi ve itici bir futbolcu görmedim.
İstinye'de su basan yerler var maalesef.
Ek olarak meteorolojik bir durum değil ama hafta sonu bölgede olacaklar için önemli bir bilgilendirme;
Yarın şehrimizin batısı için MGM’den sarı kodlu uyarı gelmiş. Detaylar şu şekilde ;
Başlangıç: 04 Temmuz 2026 10.00
Bitiş: 04 Temmuz 2026 17.00
Yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
iyi akşamlar herkese.
Bir sey diyim mi wriscuttern 😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
O zaman ben şunu düşünürüm
Sağlam maç olmuş özeti bırakıyorum
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Harika maçtı. İlk yarı izler kapatırım dedim en son sabah ezanı okunuyordu.