The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bugün sert düşüş ardından 2-3 Nisanda bir düşüş daha ve 6-8 Nisan mevsime göre oldukça soğuk bir atak ihtimali daha
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bugün sert düşüş ardından 2-3 Nisanda bir düşüş daha ve 6-8 Nisan mevsime göre oldukça soğuk bir atak ihtimali daha
Radarda şehrimiz doğru yaklaşan klasik bir squall line var. İş çıkışına doğru kısa ama etkili bir cephe geçişi olacak. Yer yer oraj gözlenebilir.
Hiç birinin forması beş para etmez gözümde
Klasik formaları ve renkleri unuttuk ve özledik
Çubuklu ve parçalı siyah beyaz,sarı kırmızı, sarı lacivert bordo mavi renklerimiz nerede?
Yıllardır bir türlü anlam veremedim gitti bu abuk subuk tasarımlara ve renklere
2017'den bu yana çıkan özel formaları alıyorum sadece. Bir de pandemi sezonundaki şampiyonlukta hediye gelen çubuklu formam var. Dediğin gibi abi abuk subuk tasarımlarla estetiklikten uzaklaşıyorlar.
Bir süredir var çekimleri yeni yapılmıştır. Aldık bile çoktan 🙂
Nisan için ciddi bir soğuk atak -4 -6 izotermi girmiş ülkemize
Nisan ayı serin ve yağışlı geçmeye aday
Eline sağlık dayı Whisper
YASİN KOL
FIFA kokartı ❌
Oyunculara iletişim ❌
Daha önce derbi yönetmedi
Daha önce klasmanı düşürüldü
Gündemi hakem hatalarıyla dağıtacaklarına inanmaya başladım yavaştan 😅
Hayırlı günler
Diziler çok uzun ya…
Hiç dizi bitiremedim henüz 1-2 bölüm sonra kopuyorum
Mahmut Sami abi apple cihazlarda profil fotoğrafına tıklayarak bildirimler kısmı açılmıyor 2-3 gündür. Ya da sadece ben bu sorunu yaşıyorum.
Kısıtlamalar sonucu forumda ağırlaşma olmasından kaynaklı olabilir mi ?
ECMWF AIFS