evt ecm ısrarla oraj veriyor ayın 12 sine
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
maşaallah yağışlar çok güzel üstüne birde 14 15 ocakda kar namına bişeyler kaparsak ilk etapta beni tatmin eder sonrası akustik
-
hepinizin doğum günü kutlu olsun
-
hasic o nasıl şut öyle 6 - 0
-
İstanbul ortalaması -6
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
valla çok kötü rize bjk biraz ciddi oynasa ilk yarı 4 - 0 biterdi
-
GFS 06Z DİYAGRAMI
The content cannot be displayed because it is no longer available. İnşaallah 13 - 14 - 15 Ocak civarlarında güzel bir kar yağışı alır hiç yoktan biraz hasret gideririz
-
ama nötre doğru gidiyor sanki bu bizim için iyi değil mi ?
-
bizim için iyi bir görüntü mü Zonguldakli67 bu grafikleri daha tam analmıyla çözemedim
-
yağışlar düşmüş soğuk kırpılmış diyagramdaki iyi olan tek şey orta vade de artan kar ihtimali
-
Izlanda dediği gibi ortalamalarda ciddi artış var ancak yağışlar güzel duruyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. GFS 06Z DİYAGRAMI
-
Diagram hala güncel değil abim.
Birde bulamadım dedin ya, Marmara ya yazmışsın mesela en üstte solda ana başlık var mesajı attığın yerde Marmara bölgesi yazar,tıkla üstteki yazıya o sayfada İstanbul da başlık olarak görünecek.
Mesela burası İstanbul konusu ama en üstte marmara bölgesi yazıyor,tıklayıp tekrar marmaray'a geçebilirsin.
Teşekkür ederim abim diyagramın güncel olmadığını biliyorum güncellenene kadsr uyurum diye yazmıştım
-
istanbul konusunu bulamadım uyamayan biri olursa istanbul konusuna 18z diyagramını atabilir mi ?
-
17 Ocak 2021 Vodafone Park BJK - GS maçı kar yağışı eşliğinde oynanır mı var bir hayalimizz
-
ecmwf diyagramı var mı varsa link atabilir misiniz ?