gümbür gümbür geliyor hamak netleşmeye başladı
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS 12Z DİYAGRAMI
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Çağrı Erdal 18 - 19 için ortalamada pek bir hareketlilik yok -5 civarında gene birde daha çok değişir diyagram detaylara çok takılmamak gerek
-
GFS 00Z DİYAGRAMI
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
İhtimal yüksek.
tutacak kar iyi kötü alıyoruz her sen konumumda benim sorum 2017 den sonra gelecek en kuvvetli soğuk atak olur mu ?
-
2 - 0 !!!!!!!
-
wriscuttern şakayla karışık birbirimize hakaret etmeden sohbet bir başka oluyor. Senin mesajında kırıcı incitici bir şey yok. Ama pozisyon net taç.
Yazdığın her şeye katılıyorum abi ama son cümle hariç
-
Yanlış bişey yazdıysam özrü dilerim herkesden konu futbol olunca bazen kırıcı olabiliyorum
-
Yaptım kardeşim oldu mu
:D
Anlaşılan o mesajı yazmak için kendimi boşa yormuşum
-
Pozisyon zaten nette benim aklım Hakan Arslan'da yaptığı kırmızılık bir şey değildi
O olayı bende anlamadım ilk sarı pozisyonu gösterirkenki tavrına 2. Sarı da küfür etmiş hakeme o yüzden vermiş
-
anlaşılan kim nasıl görmek istiyosa öyle görüyor tertemiz gol
-
Açı yanıltıyo burda bir top al yanına peçete ser bi çapraz çek bide tam peçete hizasından ya da tam üstten çek fotoğrafını anlayacaksın o zaman
-
Türk hakemleri yine tarih yazıyor
izdüşümü diye bir kavram var kardeşim
-
Bugüne kadar split bize yaramış mı gerçekleri konuşalım evet herkesin canı sıkkın eğer olursa büyük ihtimal avrupaya atar.
tıpkı 2018 gibi
-
beşiktaşım ilk defa ölüm kalım maçında hayatta kaldı bu gece benden mutlusu yok =D