wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karadenizdeki kütleler virga değilse bir şeyler koparabilir miyiz acaba ?
ENKA dp -3 şu an
-
Yıl 2025, vpn açarak YouTube'dan soru çözümü izliyorum.
-
Dün cephenin beklenenden erken çekilmesi bugün ise kütle oluşumlarının cılız kalmasıyla (beklentiye uygun) bazı konumlarda hiç kar göremedik. Bize kalan ise kuvvetli poyrazla hissedilen sıcaklığın bir hayli düştüğü, kurak bir kış günü oldu 🫡
Geceden itibaren kar şartları bozulsa da karadeniz üzerinden perşembe günü ara ara kütleler uğrayacaktır.
-
Selamünaleyküm Hayırlı akşamlar
Kalp krizi sonucunda anjiyo olduk ve bir adet Stent takıldı
-
Mouse önerisi olan var mı ?
Kablosuz olmalı. Bütçe 2000 civarı FPS oyunlarına tekrar sardım bu aralar deneyimi olan varsa önerileri bekliyorum
-
Selamünaleyküm Hayırlı akşamlar
Kalp krizi sonucunda anjiyo olduk ve bir adet Stent takıldı
Rabbim beterinden sakınsın abi, geçmiş olsun tekrardan
-
Çikolata dediğin şekerli olacak adı üstünde tatlı 😀
Sütlü tatlılar güzel
-
Canım çekince arada bir alırım. Çok lezzetli bir çikolata fiyatı pahalı olsa da tavsiye ederim 40-45 lira civarı bir şeydi sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aşırı şekerli gelmişti bana. Bitterden devam, sana afiyet olsun 😅
-
Dew point yükseldi. Tekrar yağmura döndük
-
Sulu kar yağıyor ama bu kar tutacak kar değil maalesef izlemelik kar ama olsun kışa veda etmeden önce son bi kez karı tekrar gördük
Tutması gibi bir beklenti oluşturan yoktur zaten. Sistemin ekstremliği 2 günde yazdan kara geçmek
-
Kar taneleri netleşmeye başladı
-
Eren kara dönmüştür senin oralar
-
Karla karışığa döndü. Yağış hızlandığında daha belirgin
-
Şu an olduğum konumda ENKA’yı takip ediyorum. 1.7 dp anlık, benim evin oralarda durum farklı olabilir