Sarp Özdoğan hocam ocak ayı içerisinde sistem bekliyormusunuz?
Sarp Özdoğan tarafından yazılan gönderiler
-
-
sanki ayın 13 unden sonra sonuna kadar soğuk tarafta kalacaz gibi.
Keşke
-
Hocam herkes evet desin önemi yok karar şahsi kararım da. Evet demekten başka şans bırakmamışsın zaten :D
-
Sarp Özdoğan bu zamana kadar bize kattığın bilgiler için teşekkürler hocam. Eline emeğine sağlık. Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar
Saol dostum her zaman
-
Devam etmeni isterdim gerçekten verdiğin bilgilerden çok istifade ediyordum her şey tahmin değil hakkında hayırlısı olsun kardeşim başarılı bir hayatın olacağından şüphem yok
Forumda tartışmalara katılırım yine. Sadece tahmin yapmayacağım daha.
-
Hocam övgü beklemem fakat dışarıdan nasıl gözüküyorum merak ettim eksiklerimiz bitmez .
Beni sor bak nasıl anlatıyor 😜 😂
-
Modeller bile afallayacak. Tarihte ilk olabilir.6-7-8 Ocak, İstanbul sahilleri dahil kar fırtınalarına şahit olacağız.
Kaynak ?
-
Bugün itibari ile sitedeki görevimi bırakıyorum. Destekleyen/desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Yazılanları okumak için arada sırada girerim foruma.
Herkese iyi forumlar.
-
Hocam gerekirse hep beraber veya teke tek değerlendiririz hataları. Sonuçta bu işin doğasında yanılmak var. Her yanlışımız tecrühe kazandırır bize. Keşke size gelen tepkiler bana da gelse. En azından insanlar normal karşılıyor
-
Güzel para kanka
Piyasa uçtu yapacak bir şey yok
-
Burada doğrudan bir kişiye lafım yok, genel durumdan bahsettim. Sadede Sarp Özdoğan değil bütün tahmincilerin bloglarında benzer şeyler var, hiçbir zaman memnun olmayan insanlar, tahmini kötü diye eleştirenler vs…
Herhangi bir kişiye olan sinirimden veya kırgınlıktan değil sebep. Sorun bende dediğim gibi. Sadece bu forum için de değil. En başından beri bu hitap-iletişim şeklim yüzünden , benden sonra başlayan, meteoroloji ile alakası olmayıp sadece takipçi ve ego tatmini için bu işi yapan insanlar bile benden fazla etkileşim alır oldu. Bende boşluğa seslenmektense artık kendi kendime söyler ona göre hareket ederim diye düşündüm..
Neyse bu konuyu da uzatmayalım. Bu kararımı da kötüye yoranlar olacak. Boş yere canımız sıkılmasın
-
Ooo Erkenden Pes Ediyorsun Sarpım Olmadı Bu Şimdi. Hitap Dersen Zamanla Olgunlaşan Bir Durum İnsan Kendini Eğittikten Sonra Her Şeyin Üstesinden Gelir. Sen Benim Öğretmenlik Yıllarımda Öğrenciler Karşısında Ki Durumumu Bi Görseydin Gülmekten Ölürdün. Sabır Sabır Sabır Her Şeyin Özeti Bu😉😉
Abi sen öğretmenliğinin karşılığında maaş alıyorsun. Bir zorunluluğun var yani. Ben ise zevk için hobi olarak yapıyorum. Ve artık gram zevk almıyorum. Hayırlısı diyelim ben giderim başkası gelir önemi yok.
-
Sarp Özdoğan Ne Emekliliği Bu🤔🤔
Hobiyi bırakıyoruz. Hem ben yapamıyorum çok anlamıyorum bu hitap iletişim işlerinden, hem de Türkiyede olmuyor malesef bu tip uğraşlar.
-
Bu kadar mı insan bi yağış tahminide yapar çünkü yağış da lazım ülkeye
Not ediyorum yağış da sipariş ederim.
-
Mart ayının sonunda da emekliye ayrılıyoruz hayırlısıyla