Bence devamı efsane gelecek modelin
Sarp Özdoğan tarafından yazılan gönderiler
-
-
19 Aralık'a kadar kar derinliği
Kar derinliği değil bu Toplam kar. İçinde sanal kar da var. Yerdeki birikimi göstermiyor.
-
Güncelleme Ercan abiye opsiyonlanmıştır. Hayrını gör abi
-
Ecmwf'den daha mantıklı bir çalıştırma bekliyoruz
-
Zonguldakli67 Sana iyi geldi bu
-
Dalga kırılması kırdı bacağını azorun. Üstümüze yatmaya başladı. Ana fikir güzeldi. Ama endekslere çok uyuşan bir güncelleme değil
-
Orta enlem ile 60N arasındaki AAM (atmosferik açısal momentum) takası arttı. Atlantik Okyanusunda antisiklon dalga kırılması gerçekleşti. Verilerle de çok uyuşuyor gibi değil bu güncelleme ama güzel gibi coğrafyamız adına. Daha devamı da iyi gelir gibi
-
İşte bahsettiğim koridor bu. Devamını izleyelim. Sistem böyle gelmez belki lakin senaryoların ortalaması önemli
-
Sarp bey geçen yıla göre kuzeyimiz ve Rusya daha soğuk bu kendi başına ülkemiz için bir anlam ifade edermi
Dolaylı yolun dolaylı yolundan etki eder. Doğrudan bir etkisi yok.
-
2.Sistemin temeli sağlam bu çıktıda. Bizim kıyılara kar beklediğimiz sistem de oydu zaten. Biraz daha ilerlesin de detayına gireriz
-
İskandinav blokajı gelişmeyecek gibi devamında. Avrupa blokajı ile italya ihtimali baya zayıflıyor
-
2.Sisteme bakalım. Onun için güzel bir koridor var şuan. Güzel gelebilir o
-
Önceki güncele göre törpülenebilir soğuklar. Ben pek beğenmedim bu çıktıyı
-
Fazla yayıldı Azor Atlantik Okyanusundaki siklon dalga kırılması yok olmuş. Öncekine göre baya farklı ilerliyor ilk dalga
-