Sarp Özdoğan tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Tesla Model S in 518 beygirden 690 beygire kadar olan paketleri var. 500 beygirin altında model S yok. Karşılaştırma yanlış olmuş. Hayalperestlik olur zaten tesla ile teknik olarak yarışmak

İstanbul'da ne güzel arabalar var ya Ordu'da şu ana kadar Mercedes AMG Coupe, (2010 modeldi sanırım) Mustang, Bir kere de Ferrari gördüm

Klasik otomobil olarak da Cadillac gördüm

Binemedikten sonra görsen nolcak 🤣 kendi arabana marş basmaya erinirsin sonra

Bu matematikle 100 ustu yapan binlerce kisi var.

Netlerin buysa 27-32k arasi gelir.Bu sene yigilma olacak.

Herkes farklı yorum yapıyor yığılma konusunda. Dediğim gibi bölümüm 60k da bu sene 50k dan alsa yine giriyorum o yüzden bu temponun ardına bir de onu düşünemeyeceğim 😊 Otomativ sektörüne gireceğiz inşallah onun için yabancı dil ,yazılım, udemy kursları ve staj kovalıyorum sınav bittiğinden beri. Diplomalı işsiz olmaktansa biraz dişi sıkıp bir şeyler başarmak gerekiyor.

60 ayt netiyle 15-20k gelmez.

YKS TYT-AYT-YDT Puan Hesaplama ve Sıralama Hesaplama (2021 Güncel)
    YKS Puan Hesaplama, TYT Puan Hesaplama, AYT Puan Hesaplama, 2021 TYT-AYT-YDT YKS Sıralama Hesaplama ve YKS Net Hesaplama Robotu.
    ertansinansahin.com

Bu siteye girdim netleri öyle bi sıralama veriyor. Bilemedim hayırlısı olsun istediğim bölüm 60k da zaten :)

Netler buysa rahat gelir bence. OBP düşürmezse. 100 üstü tytsi var.

Sınav yayınlanır yayınlanmaz baktım ya doğrudur netler ayt de en azından. Tyt de en fazla 5 6 oynar

Dün TÖDER e girdik. Ayt çok iyi olmasa da TYT de minimum 85 net gelir diye düşünüyorum. Matematik'te 36 soru işaretledim emin bir şekilde. Matematiği toparladım toparlamasına 37 38 40 yaptığım Türkçe düştü 28 29 30 lara. Bu ay sağlam bir ayt çalışmasıyla birlikte paragraf problem de götürürsem bir aya kadar TYT de 100 ayt de 50 netleri görebileceğimi düşünüyorum. Zor ama bakalım. YKS22 tayfa. Sizde durumlar ne? Yazın bakalım🙂

Tyt türkçe 32.5

Sosyal 17

Mat 37-38

Fen 15

Ayt Matematik 34 küsür

Fizik: 14

Kimya 1.75

Biyoloji 10

15-20K sıralama gelicek tahminim. Sizde nasıl durumlar baktınız mı ?

İstanbul'da yer seviyesindeki atmosfere Soğuk olan deniz üzerinden esen güneyli rüzgarlar, güney kıyılar ile kuzey kıyılar arasında 2 ila 10 derece arası sıcaklık farkına neden oldu.

Bunun tam tersi durum da kuzey bileşenli rüzgarlarda gerçekleşebilir..

Sosyal tamamen bilgiye dayalıydı. Coğrafyayı anlarım da Tarihte çok bilgi vardı. Felsefe sorularını Nietçhe hazırlasa daha rahat çözerdim. Yine 3 tane çözdüm. Matematik soruları hiç fena değildi. Keyif aldım. Ama terletti. Geometride ne kadar açığım olduğunu da gördüm bu sınav. Fizikte emin olmadığım sorular vardı. Bu üzdü biraz. Kısacası tytyi hala bırakmamam gerekiyor. Bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum. Özellikle matematik zorlamışlar epey. Az çok fikir sahibi oldum

İnternete düşsün de çözeriz

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

o alarm sesi... tüylerim diken diken oldu tadım tuzum kaçtı yeminlen

DEK (Deniz etkili kar) koşulları muazzam. Poyraz etkisi ile deli gibi nem taşınacak Karadeniz'den. Skew-t e göre DEK'ler parça parça değil , oluk oluk akacak istanbula.

Kıyılarda yağış durduğu an erime kaçınılmaz olacak. Fakat bant yakalayan yerler çok sağlam kar örtüsü alır..

Açıklama:

Mart ayı itibari ile forum yazarlığımı bırakacağımı açıklamıştım. Fakat sabırsızlanıp bi çıkıp sonra geri gelmek durumunda kaldım.. şimdi ise verdiğim sözü "Gerçekten" tutma vaktim geldi sanırım.

Ayrılma sebebim bu forumda yazılarımın etkileşimi çok düşük nedenini bilmediğim bir sebepten , Elimden geldiğince bu bilime merak eden herkese destek oldum bilgi konusunda. Çok kullanılmayan bilinmeyen verileri özellikle kullanmaya çalıştım ki amatör meteoroloji camiasında bu veriler de tanınabilsin , herkes tarafından yorumlanabilsin. Özelden makale, kitap ,veri ,analog isteyen hiç kimseyi de kırmadım paylaştım. Terimsel ve ağır dil içeren yazılardan şikayetçi olunuyordu ..Bunu da %90 çözdük. Ama olmayınca olmuyor demek ki.

Bende bu yüzden tahminlerime ve yazılarıma şahsi twitter hesabimdan devam edeceğim. Bundan sonra herhangi bir forumda ve grupta yazar olarak bulunmayacağım. Forumda yönetimin uygun gördüğü bir pozisyonda üye olarak devam edeceğim. Böyle de kalabilir rütbe fakat blog olmayacak.

Yönetici arkadaşlarım/abilerimle aile gibi olduk hepsini çok severim bu ayrılığın yönetim ile alakası yok.

Japonya'da 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tsunami uyarısı verildi.

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Tek bir tane elektrik direği dahi devrilmedi. Muhtemelen şuan tek düşündükleri tsunamidir depremi unutmuşlardır bile. Helal olsun japonlar yapıyor bu işi