Müthiş değil mi ? Herkese iyi günler arkadaşlar ?
EnesKeskin tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abiler Kocaeli Gebze rakım pek biliyorum ama 70 vardır en az orman etrafında köy kar yağarmı perşembe cuma ve karlar çok erirmi
Daha bu günden yağan karın bir miktarı eridi yarın nerden baksan yarı yarıya gidebilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim için tam bir efsane sistem.pazar günü sıcaklık yüzünden ümit kesilmişken dekler kurtardı bizi.Tek bir sorun var o da yarın yağmur olup erimesi
Çok fazla birikim oldu 1 günde imkansız erimesi ama yollarda kiler gider tabi ki
-
İzmit merkez felaket karşımdaki evi kar taneleri den göremiyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İzmit merkez de ana yollar kapandı arabalar ulaşım saglsrken kayıyor felaket şuan ..
-
İzmit merkez felaket bir dek bandı vurdu koptu şuan
-
Ömer konjmuma gelince dekler sanki bir çizgi ile çekilmiş gibi eriyor sebebi nedir
-
Hayır
Ne zaman yogunlasir tahmini
-
Ömer radarda dekler çok zayıf böyle mi devam edecek ?
-
sizce bu fırtına ne tarafa doğru ilerliyecek bir fikriniz var mı veya öngörülen bir rota
İzmit veya Sakarya üstüne diye tahmin ediyorum
-
Takip edilmesi lazım çok ilginç olaylar yaşanabilir mezosiklon girdabı bu karaya çıkarsa
Mezosiklon kuvvet indeksi detaylı yazı buradaYüksek ihtimalle işte İstanbul karlı çıkacak İzmite inecek gibi görünüyor ??♂️??♂️??♂️??♂️
-
Hocam inşallah hedeflerinize ulaşırsınız .
İnşallah hocam Allah hepimizin gönlüne göre versin
-
Umarım hedefiniz gerçekleşir.
Amin inşallah Allah hepikizim gönlüne göre versin ☺️
-
https://cekmekoyevdenevenakliyat.org/wiki/Mesoscale_convective_system
Arkadaşlar okumak isteyen burdan okuyabilir Karadeniz'de okusan girdabı