İzmt merkez kar yağışı hayırlı olsun aşırı ince temeli olarak başladı.
EnesKeskin tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kardeşim benim İzmitle alakam yok ben Karamürsel’in köyünde oturuyorum aramızda yaklaşık 2 saatlik yol var sen le Benim bulunduğum konum çok farklı
Kardesim sen denen den anlamıyormusun diyorum ki normal şartlarda Kocaeli li birisi izmit der Kocaeli'ye izmit dediğim de Kocaeli'yi kastettim anlatabildim umarım
-
İZmitli değilim kardeşim ben uydurma
Ksrdesim sen nasıl Kocaelilisin Kocaeli ler Kocaeli kullanmaz izmit kullanir
-
Daha yağış tam ulaşmadı. Şuan radarda doluluk artmadı daha.
Arkadas İzmitli hocam daha soğuk girişi de yok daha çok var bizim kara donememize 6° şuan
-
Kar çokmu geç gelicek acaba noluyor ne gecesi 6 da gelmicekmiydi kar
Ya kardesim gece 2-3 gibi başlar merkezde acele etme inşallah daaha erken başlar ama yapacak birşey yok soguk girişi geç bize
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu manzara ile kar beklemek herkese nasip olmaz anlık Kartepe kayak merkezi :kardan adam::memnunseytan:
-
Anlık radar
Akşam 11-12 gibi beyaz rahmetle tanisacagiz inşallah
-
Artik ani yasama zamani geldi. Bu aksamdan yarin aksama kadar olan kisim en etkin kismi. Radar takibine basliyoruz. Beklentim her ilcenin kartopu oynayip kardan adam yapmasi yonundeydi. Yarin sabaha uyandigimizda bu beklentim karsilanacak gibi duruyor.
Uzun vade icin gerekenleri diger baslikta soyleyecegim. Henuz vakti var. Bu sistemi atlatalim bakacagiz.
Hocam yağış erken girdi muhabbeti dönüyor doğruluğu nedir
-
-
İtalya bizi vuracağına Karadeniz vursun. En azından kar yabancı ülkeye gitmiyor.
Gecen sene kaptırdığımiz sistemden sonra Karadenize vurması daha çok koyuyor ????
-
20 yaşında bi adam daha ağırdan alır şükür eder, niye davranışlarınız bu şekil
Haklısın ama kaç gün efsane kar verip son 24 saat kala kestaneye çevirdi cidden 1 haftadır tüm forum sistem takibi yaptık heyecanlandik vs. Ama sonucunda 24 saat kala gol attı bize modeler oda koydu arkadaşı hoş görelim o yüzden ama tabiki buna şükür "aza şükür etmeyen çoğu bulamaz"
-
Ümraniye nasıl olur
Ksrdesim kar haritaları paylaşıldı ordan kontrol edin
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Birer saçmalıktır
The content cannot be displayed because it is no longer available. Nerden uydurmuş 8 dereceyi Ecmwf böyle derken
Abi ben çözemedim hayır bakıyorum weather us dan pazar sabahı -10 giriyor imkan yok hani ??
-
Mgm yine abartmış
Dün de böyle yaptı sebebi ney bunun garezi mi var acaba sence kaç derece olur pazar gündüz/gece
-
Ömer bu mgm 6 derece vermiş pazar günü için fazla vermemiş mi 6 derec de kar da yağmaz senin fikrin neler beklediğin sıcaklık ne
The content cannot be displayed because it is no longer available.