Tespitin senin sıcaklık durumun
Meteoroloji işleri neden yanlış değer versin
Hocam İzmit'te oturuyorum istasyon ile aramda 1km var yada yok 5.5 derken 1km ötesi 3 derece nasıl oluyor onu çözemedim yani mgm neden fazla yazıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTespitin senin sıcaklık durumun
Meteoroloji işleri neden yanlış değer versin
Hocam İzmit'te oturuyorum istasyon ile aramda 1km var yada yok 5.5 derken 1km ötesi 3 derece nasıl oluyor onu çözemedim yani mgm neden fazla yazıyor
Arkadaslar izmit için mgm sıcaklık değerlerini yanlış verdiğini keşfettim araba termometresi ve dükkanlarda ki 3derece verirken mgm 5.5 derece veriyor
İzmitte bulunduğum konumda kar yağışı var. çatılar,çimler ve arabalar kar mevcut.
230 rakim alır tabi dua et ben gibi 20 metre de oturup saç baş yolmuyorsun
İstanbul için tamam ama izmit ve Sakarya için fos bir sistem oldu 2. Salınım da da soğuk izmit sakaryaya geç girecek gibi bence o kar hafitalsrinda ki 60-70cm ler gerçek dışı hayal ürünü gibi birşey
Asıl kar yarın akşam başlayacak ve bundan 20 kat fazla olucak öyle diyeyim
Arkadas İzmitli kara dönmesi pazar akşam saatlerini bulur İzmit'te sanırım
Allah Allah konumumuz çok yakın burada hala saf yağmur ?
Tam olarak neresi
An itibari ile izmit merkez kar yağışı başladı
İzmit'te kar sınırı 100-150m kadar düştü karşıda kar yağarken burda yağmur yağması ayrı koyuyor adama ?
Emin olun hepimiz sasirdik gece 3 te girmesi beklenen cephe 1 civari girince karayel ve soguklar yagistan sonra olusacak diye korktum ancak oyle olmadi sukur actik sezonu.
Hocam İzmit'te şuan havanın 7 derece olması normal mi sanırım İzmit'te kara dönmez bu yağış birde windy de gösterilen dereceler doğru mu ?
keşke sıcaklıklar düştüğünde gelse daha iyi olurdu
Bu daha ön ısınma turu ecmwf 6 da vermiş asıl karı yatıp dinlenelim 6 da kurdum alarm bende İzmit'te durum ne paylaşırım cümleten iyi geceler
Yağış radara girdi erken oldu sanırım
Karayel ile kara donebilir
Umarım öyle olur çok ciddi güzel yagislar kaçar çünki 850hpa -5/-6 da karayel etkisiyle dönebilirmi de kara
İzmite soğuk çok geç giriyor yağışlar muazzam ama kara çok geç dönecek sanırsam doğrumu Ömer
Konumumda 30 dk'da 2 derece sıcaklık düştü
Ya bu İzmit'te neden düşmüyor sıcaklık ben çözemedim bu işi ???
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Çok güzel miktar daha da artacağına inanıyorum