MGM belki de o oluşumu düşünerek Bursa’ya turuncu uyarı vermiştir. Ve tabi ki DEK’in devamı
Hayır şuan MGM onunla ilgili açıklama yapmadı karaya vurmasi da kesin değilmiş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMGM belki de o oluşumu düşünerek Bursa’ya turuncu uyarı vermiştir. Ve tabi ki DEK’in devamı
Hayır şuan MGM onunla ilgili açıklama yapmadı karaya vurmasi da kesin değilmiş
Hocam aman öyle demeyin,sonra keşke demeseymişim demeyin
Hocam Allah'ın izni ile seneye hava harp okulundayim inşallah zaten Avrupa yakası güney sahilinde istemesem de göremem kar ??
Gördüm hocam inerse sağlam kar bırakır bu girdap tam bir piyango böyle bir ihtimal olabilir
Devam edebilir
O girdap benim burayı vursun seneye özel vantilatör sistemi yaparım tüm yağış İstanbul'un olsun istemem seneye kar ???
Ömer Karadeniz üstünde girdap olusmus bir incele istersen karayı vurursa felaket kar bırakır
Ömer radarda yağış ciddi azalmaya başladı aynı şekilde yağış da çok azaldi üretim de çok azalmış artacak mı tekrsr dan ?
Olm 10 metre rakım da oturuyorum 20cm den fazla kar var izmit merkez dalga mı geciyorsun insanlar ile
Körfez yıkılıyor adeta.Kaldırım yolla birleşti.
Gölcük'te aynı İzmit gibi resmen yıkılıyor saatlerce dek aldık cephe yağışı gibi aynı. Maşallah bitmiyor dekler halada devam ediyor
Vallahi bana kalsa 2-3 gün devam etsin böyle müthiş hissediyorum şuan ????????
Afet derecesinde yağıyor.Böyle giderse akşama 50 cm rahat olur.
Kesinlikle arabalar falan kaldı yüksek ihtimalle şuan tramvay çalışmayı durdurmuştur Ömer canlı kameralardan bak çok felaket
Ben o dediğin yeri biliyorum,orada teyzem oturuyor.
Felaket şuan burası teyzene sor insanlar yürüyemiuor yolda
Şuanda tipi var kar ara ara yoğunlaşıyor.Görüş mesafesi sıfıra indi resmen,karşıki bina gözükmüyor.Ben bu sistemi çok sevdim.
Mehmet Ali paşa şuan göz gözü görmüyor insanlar yolda yuruyemiyor aşırı derecede tipi var
Arkadaşlar İzmit'te 2 saat oldu tipi devam ediyor kar kalınlığı çok arttı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Reis orda yine birşey yokmuş Mehmet Ali paşa pert şuan ağaçlar kırılmak üzere egildiler 30cm yaklaştı kar ..
Arkadaşlar izmit merkez burası afet boyutuna geldi kar neredeyse 10 sene rekorunu kıracak 30cm yaklaştı fotoğrafta görünen den 2 kat daha fazla yağıyor afet boyutuna geçti artık iş
İzmit merkez felakat 30cm yaklaşıyor kar göz gözü görmüyor kardan ben hayatımda bu kadar çok kar görmedim merkezde ilk defa bu kadar çok gördüm