Radar güzelleşiyor
Yarın sabah uçacak ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRadar güzelleşiyor
Yarın sabah uçacak ?
İzmit hazirlan 2 kütle arka arkaya çok ciddi yağış bırakacak sislenme gerçekleşiyor
Beyler dekin gelişi müthiş bir manzara ...
Daha yoğun bekliyorum
Ömer şehir üstüne gelince aynı nokta da anı erimwnin sebebi nedir biliyormusun
Balıkesir dekten yıkılıyor
Hocam İzmit'te kesildi dekler tam şehrin üstüne gelimce eriyor kütle sebebi nedir acaba
EnesKeskin dilenmek gibi olmasın da bize de gönder Allah rızası için. Ayıptır söylemesi iki gündür biraz verem olduk da =D
Kardeşim kusura bakma ama merkez de hicbirsey yoktu şuan olmaz fazla fazla yağarsa kiraz ginderirim ??☺️☺️☺️ 200 metre rakım 60xm Ken burda kar yoktu hakettim bence
Arkadaşlad İzmit merkeez yerler dahil felaket müthiş
Daha yeni başlıyoruz
Ömer abdestsiz dedik gelmez dedik 7-8 dk da her tarafı doldurdu ??
gözün aydın komşu
Çok teşekkür ederim
İzmit merkez yerler dahil müthiş yağıyor her yer tuttu hayırlı uğurlu olsun
0 dereceye çakılı kaldı resmen ya inmiyor aşağı inat etti
Hocam nerdesin sen şuan yaklaşık 2 derece tüm Kocaeli
aynen ya o kadar yağış boşa gitti.Yağan yağış baştan beri tutsaydı rahat 10-15 cm olurdu ama şuan 1 cm bile yok.
Bütün yağış tutmuş olsaydı 60cm yakın kar olurdu
Bayındırlık bugün ...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu geceye ait bir sıcaklık haritası coğu yerde sıcaklık sorunu düzeliyor
Hocam ecmwf bin beklediği 1 derece şuan 2 derece sanırım yine merkez için duzelmeyecek ayriyetten dün 0 derecede tutunamadı maalesef
şuan burda kar tekrar başladı.
Anca yağıyor öyle işte sıcaklık sorunu var hala ??♂️
Kocaeli dek alır relax
Hocam ayıptır söylemesi merkez tarafında abdestsiz gezen çok heralde bu zamana kadar 1-2 defa dek gördüm tam.ustimuze gelirken eridi ??? bu arada izmit merkez de sıcaklık sorunu varmi