Bu geceden ve yarından ümitliyim açıkçası sıcaklık -1 civarına düşüyor ve dekler denk gelirse sağlam örtü yapabilir.
eğer Kandıra tarafında Aysan olabilir ama izmit'in güneyi dek konusunda her zaman şanssızdır.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu geceden ve yarından ümitliyim açıkçası sıcaklık -1 civarına düşüyor ve dekler denk gelirse sağlam örtü yapabilir.
eğer Kandıra tarafında Aysan olabilir ama izmit'in güneyi dek konusunda her zaman şanssızdır.
Dek gelis anı
İzmit bayındırlık rakım 250 merkez de hicbirsey yokken 250 metre üstümde yaklaşık 60cm kar var belime kadar gömülmüş durumdayım tam rakım sistemi oldu sicaklik sorunu kıyıları bitirdi ve bitirmeye devam edecek.
Ya kardeşim adamlar nerden bilain sana hangi sistemde kar yagicak izmit merkez de de jirsey yok rakım sistemi işte ne soyluyorsun olmayınca olmuyor
Efsane olacak bir sistem küçük detaylarla rakım sistemi oldu benim de üzüldüğüm nokta bu maalesef
Ya cidden kaç hafta takibini yaptım hiç olmadı bu hiç hemde Sibirya sistemi dedik hale bak
Açıkcası bu sistem benim beklentimi az çok karşıladı. Cumartesi 11.30'dan beri 1 dakika bile durmadan aralıksız saf kar yağışı aldım konumumda. 3-4 cm kadar birikim oldu ve hala DEK yağışları başlamış değil.
Aga yok 0 İzmit'te 0 ya başaramadı bir türlü tutunmayı Allah kahretsin ya keşke hiç yagmasaydi daha az üzülürdüm
Hocam ben herhangi bir sıkıntı olursa söylerim sıcaklıkta sıkıntı olduğunu dedim medya 87 derken ben sahilde cıvık olur dedim
Dek lerde çok sağlam kütleler olabilir tabii konumuzun şansına bağlı
Omer İzmit merkez de cıvık bile göremedik ? bu arada dekler güneye gelir mi izmit merkez taraflarına yoksa yine mi kuzey de takılır
3 yıldır kaç tane sistem yaşadık godzilladan sonra, godzilla dışında İzmit'te sorun çıkarmaya sistem hiç olmadı. İstanbul'un 10-30 cm olduğu sistemlerde biz hep 2-3 cm kar ile yetindik. Bahtımızda bu var yapacak bir şey yok...
Ya tabi ki olana şükür ama izmit eskiden böyle değildi ya Marmara da en çok kar alan noktalardan biriydi ne oldu bu hallere dustu anlamıyorum
Adapazarı'nda yerler tuttu
Abi bu izmitte abdestsizmi dolaşıyorlar ben anlaamdim bu işi ???
O zaman Hocam gecede yağan karlar tutmıcak dime.
Kardesim bir sen birde ben forumun en bahstsiz üyeleriyiz bir şey bekleme daha bu saatten sonra dekler var ama bakalım
Sabaha dogru anca şuan İstanbul bile sıkıntılı kar erime seviyesinde.
Alçaklar için iğrenç berbat bir sistem tiksindim resmen hiç yagmasaydi daha az uzerdi kaç yaşında adamım sinirden ağlayacam yani ???
Şuan bursa Yalova üzerinden geliyor kuvvetli yağışlar.
İzmit'te de sıcaklık sorunu var akşam düzelir mi ?
Evet bu sistemde de izmit merkez patlayarak karsızlığının 5. Yılına girmeye hak kazandı çok umitliydim bu sistem
Valla hocam daha ne kadar yağar bilmem de beklediğimiz gibi olmadı ben onu diyorum.
Sicaklik sorunu var ve devam edecek akşama kar yoğunlaşınca ufak bir sıcaklık düşüşü olursa belki kurtarır
aynı sorun adapazarinda da var maalesef
Kaç yaşında adamım sinirden ağlayacam yani çok az kaldı