ecmwf gercekten çöp ya iphone güzel gösteriyor bakalım :D
iPhone içinde ki hava durumu uygulaması the weather Channel kendi kafalarına göre mi yapıyorlar tahmin ? Onlarda model verilerini yazıyorlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturecmwf gercekten çöp ya iphone güzel gösteriyor bakalım :D
iPhone içinde ki hava durumu uygulaması the weather Channel kendi kafalarına göre mi yapıyorlar tahmin ? Onlarda model verilerini yazıyorlar.
Aynen öyle, rüzgarın sesine uyandım az önce.
Bende öyle oldu cidden elektrik kablo seslerine uyandım ...
İzmit'te firtina çıktı elektrik kabloları biraz daha devam ederse kopar
Erdal, sen neden cezalı üye olmuştun hatırlıyorsun değil mi dostum.
Biraz gözün doysun Allah aşkına. Yoruldum senin bu sorularından inan bana. Beni etiketleme soracaksan da
1 metre kar vermiş model hala yok soğuk erken çıkmış falan. Tövbe est.
Sukursuzluk belayı beraberinde getirir 20cm kar yağsa mutluluktan çıldıracakken 1metrw kara hala şükretmemek ... Allah'a şükürler olsun istedik verdi.
Şimdi baktım güncellemeye güzel ama daha iyiside olabilir bizi düzgün kesen izobarlar daha kısa süreli gibi geldi modeller yakın vadede mutabık olcakken iyice ayrışmaya başladı
Sabah ecmwf daha güzel çıktı verecek hissediyorum ?
Konuşan resim dedikleri şey bu olmalı yooğ ***** ????
İzmit hazırmıyız :kardan adam:
Ömer düşürdü bile
Ömer MGM İzmir Sakarya ya 3 derece civarı girmiş daga soğuk olma ihtimali var mı Ömer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam 2m sıcaklık lar MGM verilerinden daha soğuk olacak değil mi ?
Tamam hocam. Siz çok takılmayın ??
Yok hocam rahat olun yaş olarak küçük sanirim kendisi olgun bir insanim ben saolun destek verdiğiniz için ?
Izmire bak bi sen istanbulda 1 metre yagsa az diye aglican ????
İstanbullu değilim bu 1 2. Konu da bu kötü çıkma meselesini bölge konunda konuşabilirsin.
Gölcük geneline de bakar mısın?
Dediğim gibi etkilenme ihtimali var ?
Can abi bu sistemde rüzgarın yönü poyraz dolayısıyla Kocaeli Gölcük pek etkilenmeyecek gibi bu deklerden değil mi yoksa yanılıyor muyum?
Wxcahrts ta ki grafiğe göre izmit geneli etkilenebilir
Bu gogle hava durumu gerçeklik payı varmı
Accu weather değil de the weather Channel çok iyi tahmin konusunda öneririm
yaw burada tarihi bir an yaşanıyor. Ecm de döndü. Kaç yıldır böyle bir şey olmadı. Canlanin biraz.
Her zaman gfs dönecek değil sıra ecmwf de ??????